1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

UPPDATERAD MED FILM: Motståndsrörelsen förintade fana vid Israels ambassad

28 januari markerade Motståndsrörelsen tydligt mot terrorstaten Israel med tal och fanbränning.

På grund av Israels nyligen utfärdade förbud mot den palestinska flaggan och terrorstämplandet av ett antal civila organisationer, så beslutade sig Motståndsrörelsen för att öppet visa sitt förakt mot detta och samtidigt tydligt meddela vad man tycker om Israel.

Kamrater tog sig till centrala Stockholm, där Israel har sin ambassad, men man hann inte ens korsa gatan framför ambassaden innan statens knektar dök upp och ivrigt ville veta vad det var som skulle hända. Dessa höll sig dock sedan bara i närheten och iakttog.

Samtidigt dök en förbipasserande troligtvis judisk man upp. Han var först väldigt nyfiken på varför kamraterna stannat just där och sedan uttalade han sitt stora missnöje över det som skedde – med mobilen i högsta hugg.

Den förmodade juden inbjuds att också komma och torka av sina skor.

Man ställde upp utanför ambassaden med Motståndsrörelsens fana i vinden. Dagen till ära hade man också fått tag på en israelisk flagga som fick agera dörrmatta.

En aktivist tog till orda med hjälp av en megafon och proklamerade för alla förbipasserande följande:

Vi som står här idag representerar Nordiska motståndsrörelsen, som dagligen arbetar med att bekämpa folkfientliga krafter som gör allt de kan för att förinta vårt folk.

Dessa folkfientliga krafter agerar inte enbart mot det nordiska folket. Att vi idag står utanför Israels ambassad beror på att de även eftersträvar utrotandet av det palestinska folket.

En annan dag hade vi kunnat stå utanför någon av de andra globalistiska staternas ambassad likt USA eller Storbritannien, då dess ledare går i sionismens ledband och bombar civila i bland annat Afghanistan, Syrien och Irak. De mördade Irans högt uppskattade general Qasem Soleimani, då han verkade som en motkraft till dessa globalister och därför skulle tagas av daga i ett riktat terrordåd. De utför Israels smutsiga arbete som de själva inte vill ta i.

Hösten 2021 terrorstämplade Israel bland annat kvinnoorganisationen UPWC, barnrättsorganisationen DCIP, lantbruksorganisationen UAWC och Bisan Center som alla verkar för att främja det palestinska civilsamhället. De gjorde detta enbart för att straffa det palestinska motståndet.

För några veckor sedan proklamerade Israels nationella säkerhetsminister att de infört ett förbud mot den palestinska flaggan. Anledningen ska vara att han menar att flaggan ”uppmuntrar till terrorism”.

Och nu för bara någon dag sedan så bombade återigen Israel Palestina och mördade oskyldiga civila och palestinska frihetskämpar från bland annat Hamas. Israel genomför även regelbundet flygattacker mot mål i Syrien.

Israel är högst ansvarigt för den eskalerade konflikten i Mellanöstern, medan frihetskämpar tappert försvarar sitt folk och dess territorium.

På grund av allt detta deklarerar vi i Nordiska motståndsrörelsen Israels flagga som terrorsymbol, hela staten Israel som terrorstat och stödjandet av Israel och sionismen som stödjande av terrorister.

Som en symbolisk handling och för att visa vårt stöd till alla frihetskämpar som världen över bekämpar denna terrorstat och dess lakejer, bränner vi idag deras terroristsymbol till fana.

Leve det fria Norden!

Leve Palestina!

Krossa sionismen!

När talet var avslutat togs terrorfanan från marken, dränktes i bensin och tändes på. På ett ögonblick förvandlades fanan till en eldboll, varefter den föll till marken där den låg och pyrde ett tag.

Fanan var nu bara en glödande hög på marken som fick ta emot flertalet spottloskor från kamraterna medan man avrundade aktiviteten. Alla närvarande kände sig väldigt nöjda med denna lilla symboliska, men ändå kraftfulla aktivitet mot Israel och den världsomspännande globalismen vi styrs av idag.

Titel:UPPDATERAD MED FILM: Motståndsrörelsen förintade fana vid Israels ambassad Författad av:Näste 1 Publicerad:2023-01-28 Uppdaterad:2023-02-02

Läs också: