1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Värmländsk lokalmedia avslöjar Motståndsrörelsen som banderolluppsättare?!

Idag släppte NWT årets kanske minsta scoop hittills.

Idag, tre dagar efter att Motståndsrörelsen.se släppt en artikel där organisationen officiellt tagit på sig aktivism i 35 olika nordiska kommuner på ”Förintelsens minnesdag”, skriver Nya Wermlands-Tidningen att de pratat med en så kallad expert som är ”hundra procent säker” på att det är Nordiska motståndsrörelsen som ligger bakom de banderoller som satts upp i Karlstad under dagen.

Skärmdump från NWT.se 20230130 som visar den närmast clairvoyante ”experten”.

Istället för att läsa på denna sida, eller kontakta organisationen för att fråga, har man alltså tagit hjälp utifrån för att konstatera det som varit helt öppet för allmänheten under hela helgen.

Skärmbild från Motståndsrörelsen.se 20230128, två dagar innan NWT:s ”avslöjande”.

Kampanjen under dagen har lett till uppmärksamhet också i fler medier, exempelvis har Svt skrivit om ”antisemitiska banderoller” som satts upp på flera platser i landet. Vad som är antisemitiskt med att ifrågasätta en historisk händelse framgår inte av artikeln. Svt undviker dock att briljera med att peka ut någon avsändare.

Titel:Värmländsk lokalmedia avslöjar Motståndsrörelsen som banderolluppsättare?! Författad av:Redaktionen Publicerad:2023-01-30 Uppdaterad:2023-02-01

Läs också: