1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Dessa kommer tala på Motståndsrörelsens 1 maj i Sundsvall

Nu presenteras tre stycken talare till det stundande torgmötet, tillsammans med viss annan information.

För två veckor sedan kunde vi avslöja att Nordiska motståndsrörelsen kommer att arrangera ett torgmöte i Sundsvall på arbetarens dag den 1 maj under parollen ”Bröd till arbetarna – blod från politikerna!” .

Nu står det klart att det kommer hållas tal på plats av Pär Öberg, Simon Holmqvist och Anders Gudmarsson. Det kommer även finnas tillfälle för publiken att både ställa frågor till företrädare på scen och mingla för mer privata pratstunder med organisationens representanter. Eventuellt kommer det också bli någon överraskning på plats.

En väldekorerad lastbil som användes under 1 maj i Ludvika förra året

Pär Öberg som sitter i Nordiska motståndsrörelsens riksråd är en veteran inom organisationen som tidigare hållit väldigt många uppskattade tal både internt och offentligt. Öberg är också fast medarbetare sedan starten i Radio Nordfront och en lokal stark man i motståndsfästet i Ludvika.

Pär Öberg håller 1 maj-tal i Falun

Simon Holmqvist är nyhetsredaktör för Nordfront.se och programledare för Radio Nordfront. Han har tidigare hållit fantastiska 1 maj-tal för Motståndsrörelsens räkning på olika platser i Norrbotten. Holmqvist syntes också i tv-programmet Studio Bothnia och hörs i musik-podcasten Urkult.

Simon Holmqvist 1 maj-talar till nordiska arbetare i Boden

Anders Gudmarsson är en mångårig aktivist och sångare i bandet Nordic Storm. Han uppmärksammades nyligen i samband med sin bronsmedalj i Motståndsrörelsens boxningsturnering. Även om Gudmarsson hållit tal på mindre offentliga tillställningar tidigare skulle detta kunna sägas bli hans verkliga premiär för offentligheten.

Anders Gudmarsson (th) under Motståndsrörelsens boxningsturnering tidigare i år

Medlemmar såväl som utomstående hälsas varmt välkomna till Sundsvall. Information om tid och samlingsplats kommer inom kort här på motståndsrörelsen.se.

Titel:Dessa kommer tala på Motståndsrörelsens 1 maj i Sundsvall Författad av:Redaktionen Publicerad:2023-04-17 Uppdaterad:2023-04-17

Läs också: