1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Motståndsrörelsen markerade mot Socialdemokraterna

Näste 2 motdemonstrerade mot Socialdemokraterna på 1 maj.

På arbetarnas högtidsdag valde Näste 2 att markera mot Socialdemokraterna i allmänhet, och den förre försvarsministern Peter Hultqvist i synnerhet när denne skulle tala i Trollhättan under dagen.

Talet publiceras här i sin helhet då det inte kunde hållas färdigt på plats eftersom ordningsmakten valde att gripa talaren mitt under talet(!).

På denna plats ska snart riksdagsledamoten Peter Hultqvist och andra socialdemokrater stå och låtsas företräda svenska arbetares intressen. Det är inte så lite fräckt. Under årtionden har Socialdemokraterna varit med om att privatisera mängder av viktiga samhällsfunktioner, skapat en osund konkurrenssituation för arbetare genom massinvandringen, tagit beslut att genomföra lönedumpning i samråd med näringslivet. Och nu firar de 1 maj – som en ”arbetarrörelse”. Vilket jävla skämt.

Men att ljuga för folket är lika enkelt för sossar som det är att andas för vanligt folk.

Peter Hultqvist eller Mr. ”Det blir inga ansökningar om något medlemskap så länge vi har en socialdemokratisk regering. Jag kommer då definitivt aldrig, så länge jag är försvarsminister, att medverka i en sådan process”.

Men nu står vi där, långt framme i denna process – startad av Socialdemokraterna och Peter Hultqvist – för att gå med i Nato. Detta när världen redan befinner sig i ett mycket spänt läge. Risken att Sverige, som Nato-land, kommer dras in i storkrig är överhängande! Vilka kommer skickas ut för att bli kanonmat i Peter Hultqvists krig? Överklassen? Borgarna? Sossepampar? Nej, svenska arbetare.

Vi har nu en livsmedelskris, drivmedelskris och en elkris på samma gång där dessa kriser riskerar att eskalera ytterligare. Kriser som framför allt drabbar arbetare. Det här är något som ledande socialdemokrater kallar för ”Putinpriser”. Nej, det är vad som händer när man genomför sanktioner mot ett land som man är beroende av. Elkrisen då? Var det inte Socialdemokraterna som var delaktiga i att avreglera elmarknaden och därför skapat den situation som nu resulterat i att vanligt folk inte längre har råd att värma upp sina hus? Var det Putin som avreglerade elmarknaden eller var det Socialdemokraterna?

Så här långt hann talaren innan polisen valde att ingripa.

Socialdemokraterna är inget parti för arbetare och definitivt inte för svenska arbetare. Det är ett globalistparti som är helt i händerna på kapitalet. Det sker lika många avregleringar och privatiseringar i en socialdemokratisk som i en borgerlig regering. Det importeras lika många invandrare så att kapitalet tillsammans med LO kan dumpa lönerna. Och Socialdemokraterna är lika beredda att offra svenska arbetare som kanonmat när globalisterna vill det.

När nu Peter Hultqvist snart kommer orera så vet vi att han är en kappvändare vars ord inte betyder något.

Det är dags att vi alla börjar betrakta dem för vad de faktiskt är – folkförrädare och bedragare, som vänder kappan efter vinden så fort det gynnar deras intressen. Som Peter Hultqvist i Nato-frågan.

Vi är Nordiska motståndsrörelsen och vi är nationalsocialister, vilket innebär att vi representerar folkgemenskap och ALLTID företräder folkets intressen.

Nordiska motståndsrörelsen kommer stoppa massinvandringen så att vi får bättre, inte sämre, förutsättningar för svenska arbetare. Inga svenskar ska längre diskrimineras på arbets- eller bostadsmarknaden.

Vi kommer återförstatliga viktiga samhällsfunktioner, bli självförsörjande samt avskaffa de Sossepriser vi har idag. Vi ska äga vår energi och kunna förse befolkningen med mat och vi kommer inte ge en millimeter till det globala kapitalet. Folk ska ha råd att äta, värma upp sina hus och använda sina fortskaffningsmedel – och det är de styrandes ansvar att säkerställa detta.

Och vi kommer aldrig, som Nato-lakejen Peter Hultqvist eftersträvar, skicka ut arbetare för att bli kanonmat i globalisternas krig.

Om du som svensk arbetare vill ha förändring så kan du inte fortsätta rösta på partier som bara ljuger för dig. Organisera dig i motståndet. Anslut dig till Nordiska motståndsrörelsen! Tack för mig.

En tvättäkta Såssialdemokrat

Sanna våra ord Socialdemokrater. Vi ses igen!

Titel:Motståndsrörelsen markerade mot Socialdemokraterna Författad av:Naste 2 Publicerad:2023-05-02 Uppdaterad:2023-05-03

Läs också: