1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Motståndsrörelsen på Jönköpings gator

Lördagen den 10 juni delade medlemmar från Näste 7 ut flygblad på Östra storgatan i centrala Jönköping.

Kamraterna från Näste 7 möttes upp och gick i samlad trupp mot de centrala delarna av Jönköping. Man stannade vid korsningen av Östra storgatan och Lantmätargränd för att veckla ut fanorna och börja dela ut flygblad. Arbetet med att göra alla vita jönköpingsbor till fanatiska nationalsocialister var för den här dagen påbörjat.

Det var en varm sommardag och mycket folk var i rörelse. Många tog emot flygblad och stannade för att prata med motståndsmännen. Kamraterna hade en hel del trevliga och givande samtal med sympatisörer, och även allmänt nyfikna och ödmjuka människor.

Men man fick också utstå svammel från korkade och arroganta människor vars naturliga rasliga karaktär blivit nedbruten av fiendens hjärntvätt och demoraliseringspropaganda. Några av dessa fick dock förhoppningsvis åtminstone ett litet frö av sunt tänkande planterat hos sig, medan man för andra kunde konstatera att läkningsprocessen antagligen inte kommer kunna påbörjas förrän efter maktövertagandet.

Efter att man hade stått och bedrivit aktivism ett bra tag var man färdiga för dagen och avslutade aktiviteten. På återseende Jönköping!

Titel:Motståndsrörelsen på Jönköpings gator Författad av:Naste 7 Publicerad:2023-06-10 Uppdaterad:2023-06-10

Läs också: