1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Banderoll och smörgåstårta: Nationaldagen i Näste 4

Högtiden firades i nedre Norrland med kamp och god mat.

Mitt på dagen inleddes aktiviteterna med en banderollaktion över en lämplig gångbro, där man dagen till ära lät den svenska fanan ackompanjera organisationens egna välbekanta tyr-runefanor. Det hela gick lugnt till, med sedvanligt positiva reaktioner från allmänheten. Ett fåtal hade tydligen tagit väldigt illa upp av den fredliga åsiktsyttringen och bestämde sig för att ringa polisen för att se om de inte kunde ingripa.

Banderoll och fanor på plats!

Polisen ryckte plikttroget ut, men konstaterade efter några korta replikutbyten och frågor att ingenting olagligt pågick och lämnade sedan aktivisterna ifred.

Är man polis får man parkera både snett och mot körriktningen, det är sedan gammalt.

Efter en lyckad aktion packade man ihop och begav sig till en uteplats för att äta gemensamt. Här bjöds det på smörgåstårta samt hembakade bullar och jordgubbstårta, dekorerade på lämpligt vis.

Festligt!
Några av de glada och hungriga medlemmar!

När det började regna packade man ihop för dagen och begav sig hem till en kamrat för att söka skydd och fortsätta umgås. När regnet sedan upphörde gick man ut och spelade kubb och åt av bullarna tills solen började sjunka och det var dags att bege sig hemåt. Ett värdigt firande av vår stolta nation.


Vill du fira med oss? Vill du kämpa med oss? Ansök då redan idag!

Titel:Banderoll och smörgåstårta: Nationaldagen i Näste 4 Författad av:Naste 4 Publicerad:2023-06-12 Uppdaterad:2023-06-12

Läs också: