1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Danska Näste 1 demonstrerade mot Aabenraa Pride

Medlemmar från Rede 1 var under helgen i den danska staden för att motdemonstrera HBTQP-spektaklet.

Medlemmar anlände till den planerade Pride-paraden med skyltar och flygblad som alla tydligt markerade att det inte fanns något att fira med homolobbyns försök att bryta ned den biologiska världsåskådningen.

Homoparaden planerades av AURA, en ”landsomfattande social verksamhet” som består av sexuellt avvikande frivilliga som erbjuder HBTQP-gemenskap till barn och ungdomar utan varken föräldrarnas vetskap eller samtycke, vilket innebär att barn blir groomade in i ”gemenskapen”.

Vid ankomsten till stadens bibliotek, där paraden skulle starta, beslutade några aktivister som var utrustade med kameror att rekognosera området, och det blev snabbt klart att polisen hade samlats i stort antal inför denna parad, som högst hade cirka 100 deltagare.

Kortegens deltagare samlades framför stadens bibliotek. Foto: Nordfront.dk
Foto: Nordfront.dk
Foto: Nordfront.dk

Polisinsatsen bestod av ett fåtal polisbilar, varav några civila, motorcyklister, cykelpoliser och ett par fotpatruller.

Det dröjde inte länge innan polisen började misstänka de två aktivisterna från Motståndsrörelsen, som annars var klädda i civila kläder och bara fotograferade sammankomsten. De två slutade därför rekognosering så att aktionen kunde genomföras enligt plan.

Foto: Nordfront.dk

På de medtagna skyltarna stod det bland annat sanningar såsom att den danska homolobbyns grundare Axel Axgil har dömts för pedofili. Med skyltarna i handen gick aktivisterna en omväg runt själva paraden och blockerade den.

Det dröjde dock inte länge förrän poliser stod mellan aktivisterna och de homosexuella, och fler polispatruller anlände kort inpå till bil också. Det ledde dock inte till några problem, och aktivisterna kunde fortsätta sprida sitt budskap.

Paraden gjorde inte mycket väsen av sig, förutom att det ropades några saker efter aktivisterna, som bland annat: ”Det finns ingen plats för er här!”

Antalet barn som hade släpats med av sina föräldrar till detta ”firande” chockerade dock flera av aktivisterna.

Foto: Nordfront.dk
Foto: Nordfront.dk
Foto: Nordfront.dk
Foto: Nordfront.dk
Foto: Nordfront.dk

Efter att paraden hade försvunnit och efter en kort diskussion med polisens insatsledare fortsatte aktivisterna in i staden och delade ut flygblad till personer och postlådor med rubriken:

”Det finns INGENTING att vara stolt över!”

Framsidan av flygbladet bestod av några obehagliga sanningar och statistik om homosexuella och deras livsstil. Baksidan bestod av en del av en artikel som tidigare publicerats på Motståndsrörelsen.se men som dessvärre dömts för hets mot folkgrupp och därför inte kan återges.

Foto: Nordfront.dk
Foto: Nordfront.dk
Foto: Nordfront.dk

Artikel översatt från Nordfront.dk

Titel:Danska Näste 1 demonstrerade mot Aabenraa Pride Författad av:Redaktionen Publicerad:2023-06-27 Uppdaterad:2023-06-27

Läs också: