1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Aktion mot sexualisering av barn i Jönköping

Näste 7 spärrade av föreställning olämplig för barn.

Under lördagen den 15 juli hölls det på Birkagården folkets hus i stadsdelen Österängen i Jönköping en föreställning vid namn ”Drakar och dragqueens” där vuxna män, utklädda till prostituerade, läser sagor för barn.

Med anledning av detta genomförde aktivister i kampgrupp 702 en aktion mot Birkagården natten innan. Man satte upp avspärrningsband med en affisch med texten ”Fråga inte varför dina barn behöver sagor lästa av en vuxen man i klänning och smink. – Fråga varför en vuxen man i klänning och smink behöver läsa sagor för dina barn.”

Trots att alla normala människor instinktivt äcklas av föreställningar likt dessa, målar etablissemangsmedierna ändå upp det som något helt oskyldigt. I själva verket utgör de ett led i pridelobbyns mål att normalisera sexualisering av barn. Något de aktivt arbetat med under flera decennier.

Bonniermedia skrev genast snyftartiklar om aktionen och benämnde den ett attentat.

Samtidigt som föreställningen pågick bedrev Näste 7 aktivism i Jönköping. Man hade ställt upp med en banderoll på en bro över E4:an vid A6-området.

Efteråt samlades man för samkväm och grillat hemma hos en kamrat och man passade då på att bränna upp några av fiendens flaggor som man hade erövrat.

Motståndsrörelsen kommer aldrig acceptera att barn sexualiseras av vuxna!

Titel:Aktion mot sexualisering av barn i Jönköping Författad av:Naste 7 Publicerad:2023-07-17 Uppdaterad:2024-04-16

Läs också: