1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Kampdag i mångkulturella Tranås

Kamrater från kampgrupp 701 har bedrivit aktivism i den av folkutbyte drabbade staden.

Mångkulturen och dess problem är inget nytt för Tranås. Stadens SSU organiserade till exempel en mångkulturell fotbollsturnering 2015, som urartade i slagsmål. Men sedan dess har problemen i staden blivit allt mer påtagliga.

Då Tranås återigen varit på tapeten på grund av den senaste tidens mångkulturella oroligheter med misshandelsfall och drogförsäljning till ungdomar, så höll kampgrupp 701 en kampdag i staden för att påminna stadens invånare och främst ungdomar om att det finns ett alternativ till det vansinne som präglar kommunen.

Dagen började med samling vid en centralt belägen plats i staden, där man gick igenom upplägget för aktiviteten. Första anhalt blev området Ängaryd, följt av Junkaremålen.

Ängaryd och Junkaremålen är lugnare område som står i skarp kontrast till den mer mångkulturella stadskärnan, där pizzakrängare och kebabsvarvarbutiker avlöser varandra var tjugonde meter.
Här delade kampgruppens medlemmar upp sig i mindre grupper och betade metodiskt av de olika gatorna i de bägge områdena. Flygblad delades ut, som varnade för folkutbytets konsekvenser och såväl lyktstolpar som elskåp pryddes med klistermärken. Utöver detta fick man även sanera från folkfientlig propaganda, som någon könsförvirrad meningsmotståndare klistrat upp.

När man betat av de bägge områdena begav sig kamraterna in mot centrum, där man vandrade längs med Storgatan som löper genom hela staden. Här fick man bevittna de tidigare omnämnda kebabkrängarnas närvaro och kunde konstatera att en betydande andel av dem som rör sig i stadskärnan är rasfrämlingar.

Mitt i detta mångkulturens eldorado fortsatte propagandaspridningen och såväl busskurer som anslagstavlor affischerades, medan man fick beskåda en stadskärna som idag förutom pizzeriorna mest tycks bestå av nedstängda lokaler. Även här utövades sanering, i detta fall av anslagstavlorna längs med Storgatan, vilka besmutsats med affischer med allt ifrån mångkulturvurmande till drogliberala budskap.

När kamraterna var klara för dagen återvände man till samlingsplatsen och tog farväl av varandra för denna gång, nöjda med att ha förskönat stadsbilden med det nationalsocialistiska budskapet.

Bor du i Tranås och har tröttnat på mångkulturen?  Är du redo att göra din del för kampen? Ansök till Nordiska motståndsrörelsen!

Titel:Kampdag i mångkulturella Tranås Författad av:Naste 7 Publicerad:2023-08-01 Uppdaterad:2023-08-01

Läs också: