1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

”Inga pedofiler på Sveriges gator” – omfattande banderolluppsättning runt om Stockholm

Under vecka 31 genomfördes en propagandakampanj i Näste 1 mot normaliseringen av pedofili.

En stor mängd banderoller har under den föregående veckan satts upp över vältrafikerade vägar i och runt omkring Stockholm. Medlemmar och aktivister har under majoriteten av veckans morgnar begett sig ut i morgonrusningen för att sätta upp banderoller med budskapet ”Inga pedofiler på Sveriges gator”. Ondsinta krafter gör varje år sitt yttersta för att mer och mer normalisera skadligt beteende, och något så sjukt som pedofili diskuteras på vissa håll redan som inget annat än en sexuell preferens.

Huvudstaden passeras dagligen av tiotusentals bilar, så det är alltid en lämplig plats för opinionsbildning. Som alltid med banderolluppsättningar i Stockholm, så vet många bilister vad det handlar om innan någon banderoll ens har hunnit vecklats ut, trots avsaknad av fanor eller organisationskläder. Just budskapet för denna gång blev extra väl mottaget av trafikanterna. Något som i alla fall får ses som ett sundhetstecken, att gemene man inte frivilligt ger upp sina barns oskuld. Fienden använder sig dock sällan av uppenbara medel för att komma åt barnen, utan det hela sker bakom dimridåer av förvirrande termer för att få motsatsen att låta som något ondsint.

Motståndsrörelsen ser igenom deras propaganda och försöken att komma åt de oskyldiga barnen, vilket aldrig kommer tolereras i Norden. Hjälp till du också och kom med i kampen. Inga pedofiler på Sveriges gator!

Titel:”Inga pedofiler på Sveriges gator” – omfattande banderolluppsättning runt om Stockholm Författad av:Näste 1 Publicerad:2023-08-10 Uppdaterad:2023-08-11

Läs också: