1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Transsexuell sagostund för barn avspärrad i Vetlanda

Kampgrupp 701 markerade mot det trendande kulturmarxistiska fenomenet.

Söndagen den 10 september hölls en transsexuell sagostund i Vetlanda museum. Detta evenemang som riktade sig till barn från tre till nio år har som syfte för att normalisera ett abnormt beteende där män klär sig i sexuellt utmanande kläder och sminkar sig som prostituerade porrstjärnor.

Nordiska motståndsrörelsen tar avstånd från sexualisering av barn och normalisering av demoraliserande beteende och därför utförde aktivister och medlemmar i Kampgrupp 701 en avspärrningsaktion utanför Vetlanda museum under lördagsnatten.

Avspärrningsband sattes upp tillsammans med en affisch med texten ”Fråga inte varför dina barn behöver sagor lästa av en vuxen man i klänning och smink. – Fråga varför en vuxen man i klänning och smink behöver läsa sagor för dina barn.”

Man fortsatte aktionen med att affischera på olika strategiska platser runtom i Vetlanda innan man avslutade aktiviteten.

Vi hoppas att fler män och kvinnor av vårt folk inser att dessa evenemang inte bara handlar om ”kärlek” såsom media och politiker vill meddela, utan att de är en del i en politisk agenda som fler måste resa sig upp och göra motstånd mot!

Titel:Transsexuell sagostund för barn avspärrad i Vetlanda Författad av:Naste 7 Publicerad:2023-09-11 Uppdaterad:2023-09-15

Läs också: