1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Månadsmöte i Småland

Under söndagen 17/9 samlades kamrater någonstans i den småländska skogen för att hålla månadsmöte.

Dagen började med att konferenciern David Wåhlander hälsade alla välkomna och berättade om dagens upplägg. Efter att Wåhlander hade berättat om dagen var det dags för Nästeschef Hampus Maijala att inta scenen. Maijala höll ett kortare tal som handlade om nästets framgångar den senaste tiden och att man har all anledning att se optimistiskt på den fortsatta utvecklingen av nästet.

När Maijala var klar med sitt tal intog Robert scenen för att berätta om vad Fånghjälpen är för något och vad de sysslar med.

När Robert var klar så var det dags för individuella samtal och nya medlemmar fick hjälp med sina datorer. Under tiden minglade kamraterna som inte hade individuella samtal och man delade även ut propaganda.

Det var nu dags för kökslaget att börja laga mat. Maten som så småningom sedan serverades var spaghetti och köttfärssås.

Efter maten började månadsmötet och man gick igenom månaden som varit och månaden som kommer. Efter mötet tackade man av varandra för denna gång och vissa åkte ut för att umgås lite medan andra begav sig hem igen.

Om ni vill vara med på kommande aktiviteter så ska ni skicka in en medlemsansökan!

Titel:Månadsmöte i Småland Författad av:Naste 7 Publicerad:2023-09-26 Uppdaterad:2024-04-16

Läs också: