1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Skördefest i Skåne

Näste 3 anordnade en skördefest med målsättningen att skapa en tradition och en kultur med egenproduktion.

Skördefester är en gammal och viktig tradition för Europas folk, man firade att matmängden var som störst då och det mesta var färskt. Deltagarna i det skånska knytkalaset fick information om att de helst skulle laga maträtterna själva från grunden och fokusera på säsongens ingredienser. Även om allting som serverades inte hade odlats själv denna gång så är det ett faktum att varje större företeelse börjas i en mindre skala.

Bland de många rätterna fanns anka som fötts upp och slaktats själv, hembakat bröd och rotfruktsgratänger, svamppajer, egengjorda höstgrytor och hemmaodlad chili.

Deltagarna kunde omöjligen äta upp all mat, precis i den anda som skördefester ska ha. Försök gjordes dock och flera fick efteråt sätta sig ned mer bekvämt för att motarbeta den infallande matkoman.

Efter en tid gick Sebastian Elofsson upp och höll ett tal om hur fördärvlig den liberala moralen är som manifesteras framförallt på Sveriges gator och i medier. En moral som givetvis är propagerad av sionistiska globalister. Självklart påpekade Elofsson också att marxismen har en plats i denna sönderfallande moral som undergräver hela den västerländska civilisationen och att det är individens ansvar att kavla upp ärmarna för att bidra till att skapa en folkgemenskap som kan bekämpa alla de nytillkomna våldsdåd som vårt land och vår ras utsätts för.

Efter applåderna påmindes deltagarna återigen om överflödet av mat, nu i form av ostbricka och desserter, samt hallonpaj, brödpudding med päron, egengjort päronmos och marmelad tillsammans med kex serverades med kaffe.

Efter sockerintaget ökade energin lite mer hos de samlade så att fler diskussioner kunde hållas. Långsamt fram mot kvällskvisten började alltfler att tacka för tillställningen och de som önskade ta del av resterna fick med sig påsar med mat.

Dagen blev lyckad och banar förhoppningsvis vägen för en ny tradition och att man till nästa år redan nu börjar tänka på vad som behöver odlas och hur det skall tillagas för att skapa en maträtt som folk i gemenskap kan njuta av till nästa skördefest.

Titel:Skördefest i Skåne Författad av:Naste 3 Publicerad:2023-10-08 Uppdaterad:2023-10-10

Läs också: