1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Fortsatt aktivism mot Israel i stora delar av Norden

Med anledning av den pågående väpnade konflikten i Mellanöstern har det under helgen genomförts flera aktioner mot terrorstaten.

I lördags befann sig Nordiska motståndsrörelsen på olika platser i centrala Stockholm i över 4 timmar och spred flygblad, visade upp banderoller, eldade israeliska trasor och höll tal mot sionismen.

Stockholmsaktivisterna har varit riktigt flitiga i att uppvisa sin kampvilja mot Israel och var ute redan dagen efter igen och genomförde en offentlig banderollaktion över en vältrafikerad bro. De rapporterar att väldigt många människor i bilarna, vita såväl som icke-vita, visade upp sitt stöd med olika gester.

Det har även satts upp banderoller över vägar i Stockholm samt i Rinkeby och Solna:

Det har vidare satts upp banderoller i bland annat Jönköping, Tranås och Nässjö:

Motståndsrörelsen har bedrivit aktivism också utanför Sverige, exempelvis i Oslo och Bergen, Norge:

Liksom i Reykjavik på Island:

Den ovanstående rapporterade aktivismen är inte den enda som skett under helgen och med stor sannolikhet inte heller den sista som genomförs på temat. Surfa in på motståndsrörelsen.se dagligen för att inte gå miste om rapporter också från den fortsatta kampen!

Titel:Fortsatt aktivism mot Israel i stora delar av Norden Författad av:Redaktionen Publicerad:2023-10-16 Uppdaterad:2023-10-16

Läs också: