1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Visst finns det något att kämpa för!

Martin Engelin har tröttnat på gnälliga troll som menar att det inte finns något att kämpa för.

Jag vet inte hur många gånger jag har hört ”Det finns inget att kämpa för”, denna trötta och smått efterblivna tagningen på både kampen och livet. Så fort jag hör någon yttra den så blir jag genast på min vakt och i mitt inre karaktärsmördar jag den som sa det å det grövsta.

Nuförtiden kommer frasen oftast av någon anonym stackare på någon Telegramkanal eller något obskyrt forum där man inte behöver stå för sina åsikter.

Många gånger undrar jag om det faktiskt finns en riktig person bakom åsikten som genuint tycker så, jag har bara stött på några få på min väg genom livet som helt utan skam yttrat de orden och på riktigt verkat trott på varenda stavelse.

När de där och då stod framför mig kunde jag inte förneka att det var en riktig människa av kött och blod, men på internet är det svårt att avgöra om det ens är en riktig person eller ett script från valfri tre-bokstavs-myndighet som inte har för avsikt att låta de vita folken styra över sitt eget öde.

En slumpartad bokstavskombination?

Som obotlig optimist kan jag inte greppa den desperation och hopplöshet som begreppet stinker av och helt ärligt så har jag heller ingen vidare lust att grotta ner mig i den typen av mörka tankar.

En annan variant av denna defaitistiska världsåskådning är “Jag tänker fan inte sätta upp några klibbor i alla fall, det är SÅ jävla efterblivet” Au contraire, mon ami. NPF-diagnosen är det du som står för helt själv i detta fall.

Men, när orden väl yttrats så börjar det ofta koka i mig och jag får kämpa för att hålla mig på de nedre delarna av våldstrappan. För min obotliga optimism säger mig ändå att jag kan resonera denna människa bort från mörkret och följa med oss mot en ny och bättre värld. Men ibland så får man tyvärr erkänna att man inte kan resonera med idioter, utan man får tillrättavisa honom i huvudet. Det är trots allt där som han är enfaldig.

Men om man trots allt ska ta detta katzenjammer på allvar, så ska jag ge det ett försök. Kommer ett utdelat flygblad eller ett uppsatt klistermärke leda till revolution?

Kort svar; Nej.

Lång svar; Ja, ja det kommer det, men det kommer bli svårt att härleda det till just ditt flygblad. Det går inte att ha ett mikroperspektiv på en makro-händelse som till exempel ett politiskt maktövertagande i ett av västvärldens mest utvecklade länder. Att tro att en, och endast en, händelse kommer få bägaren att rinna över och få de som styr idag att ge upp och gå hem, tyder endast på att man har sett för många Hollywoodfilmer och läst för lite biografier av politiska soldater och andra som har lyckats med att förändra världen omkring sig.

Riktiga hjältar växer inte på träd.

Det döljer sig ofta oanade fördelar i att möta andra människor och arbeta tillsammans, oavsett hur trivialt uppdraget kan tyckas vara. Sådana samarbeten ger mervärde inte bara för den Idén, Saken eller Kampen, utan kan ofta även berika hela vårt liv.

Men, tillbaka till grundfrågan om det inte finns något kvar att kämpa för?

För dig?
Antagligen inte din stackare, för den som tappat tron är glaset alltid halvfullt och livet hopplöst. Som tur är för dig är detta inte på något vis ett oföränderligt tillstånd.

För alla oss andra och även dig om du vill?
Absolut! Ett tveklöst JA som jag vill ska eka genom hela Norden! Vi har allt att vinna genom dagens kamp mot globalister, kälkborgare, sossar och miljökommunister eller vadhelst detta förrädarpack kallar sig. Och det är VÅR gemensamma insats som gör det möjligt att en gång för alla välta det eviga elfenbenstornet. Generationer av nordbor står enade bakom oss och manar ivrigt till kamp. Till kamp för vår överlevnad, framgång och utveckling!

Allt handlar om inställning och du väljer själv vilken du vill ha. Så låt din själ fyllas av en outtröttlig tro på seger och en ljus framtid. Gör dina förfäder stolta och framtida generationer tacksamma för ditt värv. Kom på rätt kurs i livet. Ansök till Nordiska motståndsrörelsen och kämpa här och nu idag för att skapa en bättre morgondag!

Titel:Visst finns det något att kämpa för! Författad av:Martin Engelin Publicerad:2023-10-27 Uppdaterad:2023-11-10

Läs också: