1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Massiv aktivism i hela landet – bojkotta terrorstaten!

Israeliska och sionistiska varor har märkts i nästan 100 olika butiker.

Redan i torsdags förra veckan uppmärksammade Sveriges Radio P4 Jönköping att man påträffat klistermärken med QR-koder som ledde till artikeln Varför ska du bojkotta Israel? på det pro-sionistiska företaget Nestlés produkter i en Willys-butik.

Vad som då inte var känt var att butiken i Habo, Jönköpings kommun, bara var en av totalt 97 butiker i 32 olika kommuner som besökts den senaste veckan av Nordiska motståndsrörelsens aktivister i samma syfte; att märka israeliska och sionistiska företags produkter för att underlätta för konsumenter att göra ett aktivt och sunt val.

Tusentals klistermärken har satts direkt på produkterna, på hyllkanter och på skyltar tillhörandes varorna, samt att ett fåtal också satts upp utanför butikerna.

Från följande kommuner har aktivism rapporterats in:

Avesta, Borlänge, Borås, Eksjö, Forshaga, Gävle, Göteborg, Hagfors, Huddinge, Jönköping, Karlstad, Kristianstad, Ludvika, Luleå, Lund, Malmö, Mullsjö, Sandviken, Skara, Skellefteå, Solna, Stockholm, Sundbyberg, Sundsvall, Tranås, Trollhättan, Uddevalla, Umeå, Vaggeryd, Vetlanda, Ystad och Östersund.

Butikskedjor som besökts förutom Willys är Coop, Ica, Hemköp, Lidl, Stadium, Jula, Citygross, Clas Ohlson, ÖoB, Dollarstore, Intersport, X-tra, Sportshopen, Pekås och Den svenska matrebellen. Dessutom har en Burger King och en McDonalds märkts upp.

Enligt säkra källor finns det fortfarande fler klistermärken kvar bland aktivister runt om i landet och således kommer bojkotts-aktivismen att fortgå, kanske rentav så länge staten Israel finns kvar.

Nedan följer ett urval av alla bilder som kommit in från Ystad i söder till Luleå i norr:

Titel:Massiv aktivism i hela landet – bojkotta terrorstaten! Författad av:Redaktionen Publicerad:2023-11-14 Uppdaterad:2023-11-14

Läs också: