1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Laseraktion i Västervik

Under torsdagen 16 November projicerades olika budskap på byggnader och brofästen av Näste 7.

Kvällen började med att aktivister begav sig ut i centrala Västervik där de med laserprojektor lyste upp stadens centrala platser som kommunhuset, Galleria Västerport och det lokala vattentornet med budskap som manar till kamp och organisering.

Budskapen som aktivisterna projicerade var bland annat ”Stoppa folkutbytet” och ”Organisera dig” tillsammans med ”motståndsrörelsen.se” som avsändare på budskapen – i en stad där importerade ”ungdomsgäng” rånar och misshandlar svenskar, och där mångkulturen gör sig mer och mer kännbar.

Efter att man var nöjd med själva laseraktionen valde aktivisterna att dekorera centrala Västervik med lite sunda budskap från Nordiska motståndsrörelsen i klistermärkesform. Ett stort antal sattes upp.

Om du vill göra skillnad och kasta av dig systemets ok och det påtvingade folkutbytet – organisera dig då i kampen och anslut dig till Motståndsrörelsen.

Titel:Laseraktion i Västervik Författad av:Naste 7 Publicerad:2023-11-19 Uppdaterad:2023-11-21

Läs också: