1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Stridsrop till soffnazister och skrivbordskrigare

En uppmaning till alla er som håller med oss, fast bara tittar på utan att göra ens det minsta för att rädda vårt folk och land.

Urprungligen publicerad på Nordfront.dk.Även om texten avser danska förhållanden stämmer ändå det mesta med små modifikationer också in här i Sverige.

Var dag ser man allt fler rasfrämlingar på våra gator och i våra gränder. Du ser stora arabiska familjer som ockuperar bord och bänkar i parkerna och vi ser unga somaliska pojkar gå i grupper om fem i skymningen, klädda i märkeskläder, högljudda med en cigarett i mungipan. Det går snart inte att få en matbit på restaurang eller att handla i en kiosk, utan att man därigenom berikar en icke-vit. Danmark håller på att tas över av rasfrämlingar – och ändå finns det motståndare till denna utveckling som inte så mycket som lyfter ett finger.

Titt som tätt, med inte särskilt långa mellanrum, kommer initiativ från den inkompetenta regeringen, vilka är direkt folkfientliga och extremt skadliga för det danska folket. Till exempel ska nu miljöministern minska det sammanlagda området med skyddad orörd natur. Och (för)ledd av jämställdhetsministern avser regeringen vika 25 miljoner av våra samlade medel till förbättringar av villkoren för homosexuella, transpersoner och för dem ”utan kön”.

Konstant tvingas våra äldre tvätta sig med våtservetter, eftersom ”vi inte har råd” att erbjuda dem ordentlig vård. Danmarks välfärdssystem håller på att förvandlas till ett stödsystem för de skrupelfria vulgära, där de värdiga behövande måste ge vika för de onaturliga perversiteterna. Trots detta finns det motståndare till denna utveckling som inte lyfter ett finger.

Emellanåt blir det synligt att den politik som förs i Danmark inte har sitt ursprung här i landet. Med anledning av den utländska traditionen att omskära helt friska pojkar, samlade folket in namnunderskrifter för att få politikerna att lagstifta på området och förbjuda denna barbariska och sadistiska sed. Politikerna tog debatten, lögnpressen bevakade cirkusen, men det blev aldrig annat än en elitistisk politikerdebatt, vilket tyder på att de danska politikerna är alltför mycket av fegisar och folkförrädare för att våga ta itu med den amerikansk-judiska verklighet som omger oss.

Vi leds av odugliga politiker, som varken tjänar det danska folket eller den danska kulturen. Och ändå finns det motståndare till detta som inte lyfter ett finger. Du ser i våra grannländer hur våra kvinnor våldtas av rasfrämlingar. Hur våra barn och unga underkuvas av de invaderande horderna. Du ser naturen omkring oss komma i andra hand hela tiden till förmån för de internationella storföretagen. Du ser ett Danmark lett av karriärpolitiker som fritt kan förvalta våra gemensamma tillgångar på det värsta tänkbara sätt i denna förfallna tid när ingen behöver stå till svars för sina handlingar.

Om Danmarks fria fall i fördärv och sönderfall provocerar någon, aktiveras det höjda fingret som mest för ett dussintal knapptryckningar, där ens missnöje kan ventileras på olika kommentarsspår. Vilken passiviserande indoktrinering påverkas dessa människor av? Människor som hellre ser sitt eget folk och land plundras, våldtas, nedmonteras och utplånas – än att de tar upp kampen och aktivt bidra till att vända denna utveckling.

Det är dig vi pratar om här, bäste soffnazist och skrivbordskrigare. Vi vet att du läser våra artiklar och följer våra kamprapporter. Och vi vet att du stödjer kampen. Men du kan inte masa dig från det bekväma hörnet av soffan. Vi läser dina förslag på hur vi skulle kunna nå en bredare del av befolkningen med vårt budskap och tankar kring hur vi ska sköta vår organisation.

Men, ingen ska rätta oss eller komma med förslag – som inte ens kan slita sig från skärmen. Käre soffnazist och skrivbordskrigare, frågar du dig själv någon gång vad din ursäkt kommer att vara den dag din egen dotter plockas upp från polisstationen, gråtande, mörbultad och våldtagen av en främling? Kommer din skrivbordsaktivism och dina blogginlägg att ha varit tillräckliga insatser för vårt folk och för din dotter? Kommer dessa att kunna förstå och förlåta dina prioriteringar?

Hur ska du förklara för dina föräldrar att du gjorde allt du kunde för att de inte skulle behöva tvätta sig med en blöt servett, medan den mörka kvinnan i niqab lagar deras halal-middag? Vill du motivera för dina barn eller barnbarn, när de sista rena naturområdena har sålts till internationella företag, att du verkligen kämpat mot detta – genom att läsa artiklar på Nordfront, och i övrigt bara försökt rätta och kritisera de som verkligen kämpat för Danmark?

Danska medlemmar i staden Horsens den 22 oktober i år.

Kära soffnazist och skrivbordskrigare, det är dags att gå med i leden, ta din plats i Motståndsrörelsen och kämpa för allt du redan vet är värt att kämpa för. Kampen behöver fanatiska kämpar som vågar stå för sina åsikter, inte bara på nätet, utan även ute i den verkliga världen.

Gå med i Nordiska motståndsrörelsen, skicka in din ansökan redan idag!

Titel:Stridsrop till soffnazister och skrivbordskrigare Författad av:Redaktionen Publicerad:2023-11-23 Uppdaterad:2023-11-24

Läs också: