1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Nordiska motståndsrörelsen önskar dig en god jul!

En kort hälsning från organisationen.

Vi hoppas du får en underbar helg med tid för rekreation, umgänge med nära och kära och god mat. I folkgemenskapens anda uppmuntras du också att kolla av med kamrater i din närhet så alla säkert har någon att fira med och annars bjuda in dessa till dig. Ingen ska behöva fira jul ensam!

Ifall du missat det och vill ha lite uppesittarkväll i afton rekommenderas du att titta på Radio Nordfronts julemys som sändes i torsdags där flera av Motståndsrörelsens framstående medlemmar medverkade.

Avslutningsvis ber vi dig om att ge en julklapp också till ditt folk. Ansök om medlemskap i Nordiska motståndsrörelsen eller i det minsta, skänk en slant till kampen på Swish 0729237256 (Mottagare Victor Johansson) – uppge ”gåva” som meddelande.

God vit jul!

Titel:Nordiska motståndsrörelsen önskar dig en god jul! Författad av:Redaktionen Publicerad:2023-12-23 Uppdaterad:2024-01-02

Läs också: