1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Motståndsrörelsen tillbaka i Vetlanda: Torgmöte i centrum

Lördagen 20 januari genomförde Näste 7 en offentlig flygbladsutdelning och avhöll två tal i centrum.

Dagen började med att motståndsmännen gick till Bibliotekstorget i Vetlanda för att aktivisterna David Wåhlander och Victor Johansson skulle hålla tal. Kamraterna ställde upp sig med två fanor och banderoll framför scenen. Först ut var Johansson som höll ett tal om de krigshetsande förrädarna-

Detta låter såklart som något positivt men vad det egentligen handlar om är att Ulf Kristersson vill skicka ut, inte bara dina söner, utan även dina döttrar i krig så att dessa kan dö för att försvara hans värderingar. Och vi vet vad Ulf Kristerssons värderingar är, det är massinvandring, gängkriminalitet, folkutbyte, prideparader, transoperationer på barn, och andra saker som jag vet absolut INTE är det svenska folkets värderingar.

Ryssland är inte vår fiende idag. Det svenska folkets absolut största fiende det är Ulf Kristersson, det är Carl-Oskar Bohlin, det är Micael Bydén, och det är alla andra krigshetsande dårar vid makten och globalisterna som styr över dem.

Jag uppmanar er alla att ni INTE gör er till kanonmat åt dessa onda människor och att ni, för att få uppleva en verkligt ädel kamp, istället ansluter er till oss i Nordiska motståndsrörelsen. Tillsammans kan vi, med livet som insats om det så skulle krävas, bekämpa denna regeringen, krossa deras värderingar och totalt förgöra deras sätt att leva. Tillsammans revolterar vi mot förbrytarna som förtrycker oss och driver ut ockupanterna som terroriserar oss. Tillsammans tar vi Sveriges frihet tillbaka, stoppar folkutbytet, och säkrar existensen för vårt folk!

Utdrag ur Johanssons tal

Wåhlander tog sedan mikrofonen och höll ett tal om de svenskar som mist sina liv i Vetlanda i mångkulturens namn.

Det systematiska folkutbytet har ägt rum i flera år nu medan svensken blir matad med globalisternas propaganda som säger att massinvandringen är bra. Men, tror du att att familj och vänner till de svenskar som mördats eller allvarligt skadats av utomeuropéer skulle hålla med om detta?

Mångkulturen förpestar detta land, se bara på några exempel här i Vetlanda såsom Tamim Sultani som knivhögg 7 stycken män som fick föras till sjukhus, varav 3 med livshotande skador. Eller ni kanske minns namnet Rebar Hesso som dödade sin granne genom att hugga henne 130 gånger, kanske behöver ni även påminnas om mordet på 21-åriga Tove som ägde rum i mitten av oktober 2022?! Dessa är bara några stycken fall där svenskar farit illa på grund av den så kallade mångkulturen här i Vetlanda. Listan kan göras ännu längre och detta pågår självklart inte bara i lilla Vetlanda utan i hela Sverige.

Detta systematiska mordet på vårt folk har pågått i hela Sverige för länge nu. Se detta som din uppmaning att vakna ur din slummer och slå tillbaka. Visa att den vita rasen inte är något offerlamm utan att det blod som runnit i våra förfäder även rinner inom dig. Visa att den offervilja våra förfäder hade också finns hos dig. Det är dags att sluta upp i kampen för överlevnaden av ditt folk och ansluta dig till Nordiska motståndsrörelsen!

Utdrag ur Wåhlanders tal

Aktivisternas tal ekade mellan husen och lockade till sig nyfikna människor som kom fram för att lyssna på talen. När talen var över fick man prata med sympatisörer som hade lyssnat på talen och som berättade för talarna att det var oerhört bra tal och att det var kul att se Motståndsrörelsen på Vetlandas gator igen.

Då aktivisterna hade talat klart formade man en fanborg mitt på torget och delade ut flygblad till allmänheten. Motståndsmännen delade ut flygblad till förbipasserande en stund för att sedan bege sig till Ica Maxi där man ställde sig vid bägge ingångarna och fortsatte dela ut flygblad.

Även om Motståndsrörelsen inte varit i Vetlanda lika mycket sedan valrörelsen, delades det ut ett större antal flygblad till Vetlandaborna. De kamrater som har varit i Vetlanda innan märkte att flygbladen gick åt ganska snabbt jämfört med senaste gången man var där. Något mer som kamraterna märkte var att Vetlandaborna knappast glömt bort om Motståndsrörelsen och flera stycken välkomnade motståndsmännen tillbaka till staden.

Motståndsmännen fick ha en del intressanta samtal med kunderna, men även med butikspersonalen som undrade vad som pågick utanför deras butik. När de fått svar på sina frågor tog en i personalen emot ett flygblad och gick sedan in igen. Kamraterna fortsatte med att dela ut flygblad och när det hade hållits fler intressanta konversationer bestämde sig den ansvarige för att motståndsmännen skulle bege sig tillbaka till samlingsplatsen.

Väl vid samlingsplatsen gick man igenom dagens aktivitet och konstaterade att man skulle komma tillbaka inom en relativt snar framtid igen, innan man tackade varandra för den lyckade dagen och begav sig hem för denna gång.

Titel:Motståndsrörelsen tillbaka i Vetlanda: Torgmöte i centrum Författad av:Naste 7 Publicerad:2024-01-20 Uppdaterad:2024-01-27

Läs också: