1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Börjar folk tvivla på Förintelsen?

Jönköpings-posten skrev en artikel om Motståndsrörelsens aktion i staden i lördags och här följer några tankar om den.

Lördagen 27 januari genomförde Motståndsrörelsen en aktivitet i Jönköping med syfte att väcka den sovande majoriteten angående den mest groteska bluffen i modern tid, nämligen den om Förintelsen.

En äldre tant dök upp som uppmanade motståndsmännen dels att dra åt helvete och dels att åka och besöka Auschwitz själva. Detta nöjde sig dock inte tanten med, utan hon hörde också av sig till lokalblaskan Jönköpings-posten (JP) och klagade – vilket ledde till en för all del relativt sanningsenlig, men ändå löjlig artikel, som jag tänkte delge ett par tankar om.

Rebecca Staf och Terese Karlsson, de Bonnier-avlönade ”journalisterna” som skrev denna artikel, börjar med att förskräckt skriva att det var ganska många personer som delade ut flygblad till förbipasserande Jönköpingsbor som tog emot flygbladen utan att ifrågasätta budskapet på flygbladen.

I själva verket börjar folk i större utsträckning genomskåda förintelse-bluffen, speciellt när det kommer till yngre svenskar, men självklart kom det också fram en och annan pundare och annan knepig individ som betedde sig som barn när de i själva verket kanske snarare hörde hemma på ett äldreboende.

Hjärntvättad kärring som inte kan föra en normal diskussion.

Artikeln fortsätter med att den kränkta tanten uttrycker följande ord:

Jag reagerade på att folk snällt tog emot flygbladen och det kändes märkligt med tanke på budskapet. Jag tänker på demokratiperspektivet. Är demokratin naggad i kanten och folk börjar tvivla på att Förintelsen ägt rum?

I detta fall håller jag med henne. Om gemene Svensson skulle vakna och inse att Förintelsen är en bluff skulle dessa också våga ifrågasätta varför det har varit tabu att ifrågasätta denna påstådda händelse i alla år, för att sedan inse det verkliga problemet och sluta upp i våra led för att bekämpa dem som har byggt upp detta folkfientliga system, och även se till att förrädarna ställs till svars runtom i hela Norden.

Slut upp i kampen mot sionisterna du med!

Tanten som JP intervjuar uttrycker oro nu när det blir färre och färre människor som har ”bevittnat” Förintelsen och ställer sedan frågan ”Hur ska vi kunna hålla riktningen när de är borta?”.

Något som hon uppenbarligen inte har tänkt på (troligtvis för att hon har blivit oerhört hjärntvättad) är att om förintelsen verkligen hade ägt rum skulle det inte behövas att någon ”höll riktningen”, för då skulle det inte finnas några uppenbara brister i deras historia.

Då hade inte Nürnbergrättegångarna varit så skeva att de förlitade sig på ett skriftligt erkännande av en kraftigt berusad och torterad Rudolf Höss. Då hade inte kemister som Leuchter påstått att det inte fanns någon cyanidgas i de påstådda gaskamrarna. Då hade det inte funnits historier om runkmaskiner eller att en individ överlevde att bli gasad sex gånger samtidigt som de övriga sex miljonerna dog av den första påstådda gasningen och så vidare.

Scen från fiktionsfilmen Schindler’s list som används som ett argument för förintelsen.

För att återgå till själva artikeln hade JP varit i kontakt med polisens presstalesperson Johnny Gustavsson och ifrågasatt om Motståndsrörelsen hade något tillstånd för aktiviteten. Gustavsson svarade med att det inte fanns något tillstånd, men något som inte nämns i artikeln av uppenbara propagandistiska anledningar är att det juridiskt sett inte spelar någon roll om det finns ett tillstånd eller ej. Detta då Sverige har demonstrationsfrihet i grundlagen, vilket tillåter att en allmän sammankomst såsom denna sker utan något tillstånd från polisen.

Det formulerades självklart så här för att i propagandistiskt syfte svartmåla organisationen, vilket har skett väldigt mycket nu senaste tiden i Jönköping av både JP och Sveriges radio Jönköping, i tydligt syfte att desperat försöka stoppa det växande nästet i Småland.

Titel:Börjar folk tvivla på Förintelsen? Författad av:Oscar Lagerqvist Publicerad:2024-01-31 Uppdaterad:2024-02-01

Läs också: