1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Den mest lästa artikeln någonsin

Alla tidigare rekord på sidan har slagits och många unika läsare har tagit del av artikeln.

Artikeln Bojkotta Israel – undvik dessa företag och varumärken var den mest lästa artikeln på Motståndsrörelsen.se under 2023 och ända sedan den publicerades i november förra året har det återkommande varit den artikel med flest unika besökare varje månad.

För en tid sedan kunde det konstateras att det faktiskt också är den artikel med flest unika besökare sedan den här sidan lanserades i mars 2020.

Det är väldigt glädjande att så många människor är intresserade av att bojkotta terrorstaten och det är givetvis ännu mer positivt att de väljer Motståndsrörelsen.se som källa när de ska identifiera vilka företag och varumärken som ska undvikas, säger den anonyme huvudskribenten när vi kontaktar honom.

Motståndsrörelsens bojkottslista är helt unik då den bygger på grundlig research och vi kan läsa följande i artikeln:

Det florerar massvis av sådana här listor på nätet och vi skulle ha kunnat göra det enkelt för oss genom att bara kopiera någon av dessa, men då flera av dessa är kopior på kopior, ibland baserade på rykten och ibland är väldigt inaktuella, har vi istället valt att lägga ett omfattande arbete på research själva för att sammanställa denna lista från grunden. När vi säger att du ska bojkotta ett specifikt företag av någon anledning ska du kunna lita på oss att vi undersökt ägarförhållanden, nyheter och officiella uttalanden med mera noggrant för att säkerställa att det faktiskt är ett riktigt dåligt företag.

I samband med att artikeln publicerades genomfördes också en massiv propagandaaktion av Nordiska motståndsrörelsen där varor från listan i nästan 100 olika butiker märktes upp för kunderna.

Titel:Den mest lästa artikeln någonsin Författad av:Redaktionen Publicerad:2024-03-07 Uppdaterad:2024-03-08

Läs också: