1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Stort tack för ert stöd, men vi behöver också er handling!

De positiva kommentarerna har varit många efter att Motståndsrörelsen rev ett illegalt främlingsläger i helgen. Det behövs dock fler som agerar istället för att bara snacka!

Den aktion som vi genomförde mot det illegala främlingslägret i helgen har fått stort genomslag med uppmärksamhet i såväl alternativ som folkfientlig media, både i Sverige och utomlands. Tusentals personer har uttryckt sig positivt om oss och vårt agerande via sociala medier, kommentarsfält och genom vårt eget kontaktformulär.

Här är exempelvis ett axplock av kommentarerna från kommentarsfältet på Samnytt:

Mycket bra jobbat av NMR! Dessa killar kanske skulle få jobbet som poliser och städa upp i det svenska träsket med migranter som inte passar in i det svenska samhället. Guldstjärna till killarna!

Se där, NMR klarar av vad inte Stockholms kommun har förmåga till!

Vikingarnas hämnd för att tiggare tagit över deras heliga plats kom efter tusen år genom svartklädda män från NMR. Nu kan Odens korpar flyga fritt i området. Jag är glad över att det finns MÄN kvar i Sverige!

Mycket bra NMR. Åtminstone någon som gör något och inte bara snackar. Vi måste se handling – inte snack!

NMR agerar, på några timmar löste de ett problem som regeringen försökt lösa i tio år. Jag tycker att regeringen ska avgå och lämna över till NMR, så får vi åter tillbaka det lugna samhället som en gång hade!

Äntligen några som visar civilkurage. Hoppas dagen kommer då de slänger ut regering och Riksdagen också!

NMR borde få full kontroll över migration och polisväsendet, då skulle det hända grejer!

NMR gjorde en heroisk insats – till skillnad mot de bestämmande krypen som blivit betrodda med det politiska ansvaret.

Tack NMR för att ni gjorde det enda rätta. Politikerna gör ingenting!

Till att börja med vill jag å organisationens vägnar tacka stort för alla snälla ord och stödjande kommentarer och meddelanden. Det värmer och ger sannerligen förnyad kampkraft hos både mig och andra!

Skärmdump från Samnytt.se.

Den bistra sanningen är dock ändå i slutändan att hur mycket positiva tillmälen vi än får och hur mycket energi vi än fylls med, så är vi för få som agerar och har för små resurser att agera med. Precis som en annan aktivist skrev i en artikel igår så krävs det mycket mer resurser och många fler fanatiker i leden om vi på riktigt ska kunna börja göra skillnad.

Precis som ni sympatisörer är glada för att vi går från ord till handling så behöver vår nation också att DU gör det samma. Allra bäst är det om också du kan ta steget in i ledet, och det finns då givetvis massvis av nytta för dig att göra där även om du så inte skulle vara av ”rätt material” för att delta med de ”svartklädda” och jaga bort främlingar. Vår organisation har behov av all kompetens!

I minsta fall, om du av någon bättre eller sämre anledning absolut inte vill ansluta dig, kanske du åtminstone skulle kunna tänka dig att avvara en slant till Nordiska motståndsrörelsen så vi kan bli ännu bättre på det vi gör?! Det går att donera till oss med kontanter, Bitcoin eller

Swish 0729237256 (Mottagare Victor Johansson) – uppge ”gåva” som meddelande.

Vi fortsätter kämpa med eller utan din handling, men allra starkast står vi såklart om vi agerar tillsammans!

Titel:Stort tack för ert stöd, men vi behöver också er handling! Författad av:Gunnar Jansson Publicerad:2024-04-19 Uppdaterad:2024-04-19

Läs också: