1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

En ökänd knuff i Gislaved och en fredlig offentlig flygbladsutdelning i Jönköping

Efter en längre väntan med anledning av politiska trakasserier kommer nu rapporten från arbetarens högtidsdag i Gislaved och Jönköping.

Vid lunchtid höll sossarnas Annica Strandhäll tal i den småländska staden Gislaved och eftersom Strandhäll är en välkänd folkförrädare bestämde sig medlemmar och aktivister från Näste 7 för att protestera mot politikern.

I gemensam trupp tog sig nationalsocialisterna mot den utsedda platsen och ställde upp sig på en rad där aktivisten David Wåhlander började hålla ett tal om EU och vad Nordiska motståndsrörelsen vill ersätta globalist-unionen med.

Det är vidrigt att se att det finns politiker likt svinen där borta som idag vågat sig ut för att lura i människor att deras EU står på vår sida. Att se dem stå och ljuga för svenska folket om att EU skulle värdesätta frihet, arbetarnas rättigheter eller ens Europa.

EU styrs av den internationella storfinansen och dess korrupta representanter inom Europakommissionen samt understöds av de medlöpare som vi kallar för politiker. Deras union handlar om att exploatera Europa, inte värna eller beskydda.

Utdrag ur det tal som hölls och som kan ses framföras av andra här

Under talets gång tände motståndsmän eld på den flagga som symboliserar döden för vårt folk. Det kom då fram ett gäng sossefjollor i pensionsåldern som började fota, filma och ropa glåpord, men på ett behörigt avstånd. En troligtvis alkoholpåverkad sossekärring gick dock till fysiskt angrepp mot motståndsmännen och fick därmed en tillrättavisning som ledde till att hon blev så kränkt att hon valde att lägga sig i gräset och ta en tupplur.

Trots att det var sossen som alltså angrep motståndsmännen och inte tvärtom, gjorde det ändå sossepamparna galna och dessa började ropa efter polisen – hur kunde någon våga försvara sig själv när deras partikamrat gick till anfall?!

Efter Wåhlander var klar med sitt tal begav sig nationalsocialisterna tillbaka till bilarna i lugn takt. Nästa destination för dagen var Jönköping, men denna resa kunde inte genomföras utan att polisen stannade aktivisternas bilar och sökte igenom motståndsmännen och bilarna varpå de stal en fotografs kameror.

Då fotografen för dagen arbetade för motståndsrörelsen.se, som är en tidning med utgivningsbevis och det fanns källskyddat material på kamerorna, hade de enligt lagen inte lov att beslagta dessa, men liksom många andra tillfällen är det enligt systemet okej att bryta mot lagen när det förhindrar den enda oppositionen. Beslaget av kamerorna är för övrigt också anledningen både till varför denna artikel är sen och varför det inte finns fler och bättre bilder i den, då tjuvarna i blått fortfarande inte lämnat tillbaka vad de stulit.

När trakasserierna var över kunde kämparna bege sig in till Jönköping där de ställde upp sig vid Östra centrum med en fanborg och ett större antal flygbladsutdelare. Det uppstod intressanta dialoger med både sympatisörer och meningsmotståndare där det till skillnad från i Gislaved inte blev vare sig attacker eller en massa glåpordsutbyte. Den enda som inte kunde föra någon dialog utan mest tog kort på motståndsmännen var transgender-personligheten Gorlock the Destroyer som hade tagit sig ur sina föräldrars källare.

Skärmdump från Youtube.

Efter en stund dök polisen upp i en ovanligt stor mängd, men de avbröt ändå inte den grundlagsskyddade sammankomsten utan stod istället på avstånd och observerade kamraterna.

Flygblad delades ut, samtal ägde rum och en stund senare bestämde den ansvarige att fanorna skulle rullas ihop och vandringen tillbaka till bilarna påbörjades,. Vid ingången till parkeringshuset stannade poliserna promenaden och skulle fotografera några motståndsmän som var misstänkta för en olaglig demonstration – något som enligt grundlagen om demonstrationsfrihet inte är någonting som är möjligt.

När den andra åsiktsregistreringen för dagen var genomförd fortsatte promenaden till bilarna där dagen gicks igenom och kamraterna tackade av varandra innan de åkte hemåt igen för denna gång.

Titel:En ökänd knuff i Gislaved och en fredlig offentlig flygbladsutdelning i Jönköping Författad av:Naste 7 Publicerad:2024-05-11 Uppdaterad:2024-05-12

Läs också: