1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Offentlig flygbladsutdelning i Skövde och träning på uppsättning av militärtält i vårsolen

Aktivism och månadsmöte i Näste 2.

Under lunchtid på lördagen tågade aktivister ifrån Nordiska motståndsrörelsen in i centrala Skövde. Solen sken, himlen var blå och mängder utav folk hade samlats på uteserveringarna vid Hertig Johans torg.

Fanbärare ställde upp rygg mot rygg mitt på torget och aktivisterna påbörjade flygbladsutdelningen med information om det stundande EU-valet.

Många blev snabbt nyfikna och flera närmade sig och ville veta vad som pågick. Det diskuterades både EU-politik, invandringens negativa konsekvenser i Skövde, rasfrågor samt transor och dekadens i veckans Schlagerfestival i Malmö.

Efter ett par timmar kände man att aktiviteten började närma sig sitt slut och begav sig till parkeringen vid arenan för att upptäcka att flera picknickbesökare hade satt sig vid den lilla gräsplätten utanför, så en ny flygbladsutdelning tog vid tills samtliga medhavda flygblad tog slut.

Efter aktiviteten i Skövde bjöds det på mat och fika för de som varit med under dagen. Med det avklarat hölls det en introduktion i hur man sätter upp och tar ned stora militärtält med kamin på enklast sätt.

Titel:Offentlig flygbladsutdelning i Skövde och träning på uppsättning av militärtält i vårsolen Författad av:Naste 2 Publicerad:2024-05-13 Uppdaterad:2024-05-14

Läs också: