1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Två offentliga flygbladsutdelningar i Näste 7

Lördagen 11 maj befann sig smålänningarna i Tranås och Eksjö för att sprida information om globalist-unionen

Dagen började i ett soligt Tranås där det pågick en loppis och därmed var det väldigt mycket folk i staden. På Storgatan ställde sig motståndsmännen och började dela ut flygblad till folket och blev bemötta på ett positivt vis.

Motståndsrörelsen var dock inte ensamma på plats om att sprida propaganda utan också etablissemangsföreträdare i form av Moderaterna och Miljöpartiet var där.

Många flygblad delades ut och flera samtal avhölls. Efter en bra stund begav sig kämparna tillbaka till bilarna för att bege sig Eksjö och fortsätta aktiviteten därvid.

Väl i Eksjö begav sig motståndsmännen till Systembolaget då det (tyvärr) var det mest trafikerade stället i Eksjö under dagen. Flygbladen gick åt här med och det uppstod flertalet intressanta samtal. Ett av samtalen var med vad som framstod som en gammal pundare, som kom fram och var ganska irriterad över Motståndsrörelsens närvaro och att flygbladen för dagen var mot EU. Tyvärr gick det inte att få in något vett i honom utan det slutade med att han gick ifrån platsen och var ytterligare lite mer irriterad än när han kom dit.

När den ansvarige på plats var nöjd gick nationalsocialisterna tillbaka till bilarna och tackade av varandra innan de skiljdes åt igen för denna gång!

Titel:Två offentliga flygbladsutdelningar i Näste 7 Författad av:Naste 7 Publicerad:2024-05-17 Uppdaterad:2024-05-18

Läs också: