1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Ett revolutionärt val – banderollaktion och kampsportsträning i Jönköping

Lördagen 25 maj befann sig Motståndsrörelsen i den småländska staden för att bedriva offentlig och intern aktivism.

I soligt väder samlades medlemmar och aktivister från Näste 7 för att så här i valtider uppmana Jönköpingsborna att göra ett revolutionärt val och ansluta sig till kampen för vårt folks överlevnad. Denna gång åkte man till gångbron vid Kruthuset i Huskvarna för att ställa upp sig därvid.

Väl vid bron ställde kamraterna upp sig med en banderoll och en fana på vardera sida och väldigt många tutningar kunde höras och även högerarmar kunde beskådas. En mer humoristisk syn var då en sojapojke hängde ut ur förarfönstret och frenetiskt pekade finger och försökte skrika mot motståndsmännen, men eftersom han inte kunde skrika för fem öre hördes det inte vad han ville ha sagt.

Efter ett bra tag på bron bestämde den ansvarige att kamraterna skulle åka vidare till en annan plats och träna kampsport. Det värmdes först upp med slagkombinationer och när alla var varma blev det dags för sparring, denna gång i form av boxningsmatcher en mot en.

Trötta och glada avslutades aktiviteten och kamraterna tackade av varandra för en lyckad dag innan de åkte hemåt igen för denna gång.

Titel:Ett revolutionärt val – banderollaktion och kampsportsträning i Jönköping Författad av:Naste 7 Publicerad:2024-05-27 Uppdaterad:2024-05-30

Läs också: