1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Offentligt valbål mitt i folkförrädarnas lögnkampanj

8 juni besökte Motståndsrörelsen centrala Stockholm för att dela ut EU-kritisk information och elda upp värdelöst skräp.

Dagen började på förmiddagen då kamrater tog sig till Sergels torg där alla partierna i åttaklövern hade placerat sina valcontainrar sedan en tid tillbaka. Efter en solig morgon var regnmolnen i annalkande och demokraterna på platsen kunde knappt tro sina ögon när en stor EU-flagga vecklades ut på marken, varpå Motståndsrörelsens fanbärare ställde sig mitt på trasan. Poliser fanns det gott om på platsen, och det blev desto fler under dagens gång, men dessa skötte sig för en gångs skull, troligtvis för att det var valtider och deras trakasserier skulle vara för uppenbara om bara vissa partier fick sprida sitt politiska budskap.

Bara en av flera chockade individer som aldrig sett ockupationsfanan användas som dörrmatta förut.

Kort efter att man kommit till platsen dök en ordentlig regnskur upp och alla representanter för de vanliga skitpartierna sprang och gömde sig i sina containrar, där de stod och tittade på motståndsmännen som var de enda som vågade trotsa regnet. Flygblad bytte händer även när regnet föll, men interaktionerna med folk blev desto fler och längre när regnet dragit vidare och solen tittade fram igen. Även lögnarna kröp då fram ur sina ”stugor”, likt råttor som vittrar mat när katten gått iväg, kom de fram för att försöka lura stackars ovetande får att rösta på just dem, för att de ska kunna roffa åt sig än mer skattepengar från fårens ständigt sinande plånböcker.

Har man bara att göra med miljöpartistiska ”män” är det klart man blir lite sugen när nationalsocialister dyker upp.
Somliga är så indoktrinerade i systemet att deras enda problem är att samhället ännu inte är tillräckligt dekadent.

Kamraterna på plats pratade inte bara med folket som passerade, utan även med de politiska representanterna för partierna på plats, det vill säga de som vågade.

Kristdemokraterna blev så förskräckta över Motståndsrörelsens närvaro att de flyttade sin partivimpel till precis intill sin container, då den stått farligt nära Tyrrunefanan innan, och kanske hade kunnat självantända i närheten av sanningen, likt en vampyr i solljuset.

En till början skeptisk rasfrämling som i alla fall klarade av att ha en diskussion.
Krigshetsarnas propaganda liknar väldigt mycket något från början på 1900-talet.

Ingen valfinal är såklart komplett utan att högt uppsatta representanter från de olika partierna får chansen att ljuga folk rakt i ansiktet och säga varför just de själva är så förträffliga och alla andra är avskräden. Först ut var Miljöpartiet som hade båda sina så kallade språkrör på plats, som talade mer om varför Sverigedemokraterna var dåliga än om sin egen politik. Det var även gott om världsfrånvända fantasier om tillståndet i världen och hur framtiden kommer se ut om inte just de får tillgång till stora mängder skattepengar som de kan göra vad de vill med.

Knappast ett sympatiskt intryck.
Även miljöpartister kan diskutera med nationalsocialister.

Därefter intog Sverigedemokraterna scenen och hade ungefär lika mycket konstruktivt att säga; alla andra är dåliga, men de själva är det enda partiet med vettig politik. Liberalerna var tänkta att tala härnäst, men vågade aldrig riktigt närma sig scenen under de timmar Motståndsrörelsen uppehöll sig på platsen, utan stod bara och velade i närheten i en stor klunga.

Charlie Weimers påstår att just han kommer göra skillnad om han kommer in till köttgrytorna.

Mitt i aktiviteten kom en centerpartist till platsen med den kanske mest ärliga valrekvisitan någonsin, även om budskapet inte var annat än lögner. Folk fick chansen att stoppa in huvudet i mitten på ett utskuret valplakat och få sitt foto taget, och på det tagna fotot föreställa att vara en ko, vilket tragiskt nog är en korrekt representation av djupet av folks politiska kunskap, då de flesta är så okunniga att de måste göra ett test precis innan ett val för att ta reda på vilka lögnare de ska ge sin röst till.

Från att värna rasen till att bli en kossa.
En lättlurad stackare ställer upp på politikerns dumheter.

Därefter skedde kanske den minst förväntade interaktionen någonsin då en sydamerikansk man med sin dotter kom fram till en medlem för att prata politik, och mannen sa att han i förra valet röstade på ingen mindre än Pär Öberg och minsann läser på organisationens hemsida regelbundet.

Många andra intressanta diskussioner hölls med folk av varierande åldrar och raslig tillhörighet, och mängden öppet negativa personer var extremt få. En grupp med svenska pojkar som allra högst var i de nedre tonåren, kom fram till en medlem och var väldigt positiva och bad om flygblad. När en annan medlem sedan räckte över en bunt med klistermärken från organisationen blev pojkarna helt lyriska och tackade så oerhört mycket, något som verkligen gjorde dagen för kamraterna.

Även vilsna folkkamrater som tror på demokrati får hjälp av nationalsocialister.
En hård dag på jobbet.

Dryga två och en halv timme in i aktiviteten var det tänkt att man skulle avsluta med ett offentligt bål. Det som skulle brännas på platsen var EU-flaggan, då Motståndsrörelsen vill se denna överstatliga tyranniska makt förintad, samt röstkort och valpropaganda från just detta val.

En del av röstkorten som skulle smaka på elden för dagen.

Ett improviserat tal hölls av aktivisten Joakim Kannisto, om politikernas hycklande, om hur mycket de älskar demokrati och står upp för frihet och sammanhållning, något som de alla i olika utsträckning gjort sitt bästa för att underkuva.

Vi har hört hur de har stått och pratat om Orban här, och han är ett sånt jävla hot mot er sketna demokrati. Orban är den värsta personen de vet, ändå är han demokratiskt vald. Gud vad intressant, att politikerna som står här högaktar demokratin ungefär lika mycket som jag gör. Jag skiter i er falska demokratur. Jag vill ha en auktoritär stat som inte ska styras med bara poliser, utan som ska ta hand om sitt folk, en stat där vi har folkgemenskap, före mångkultur, mångetniskt våld och terrordåd.

Det som krävs är att man själv som person gör ett radikalt val och det valet handlar inte om att rösta i en skendemokrati vart femte år, det handlar om att ta till handling på gator och torg och höja sina nävar och slåss när det behövs. Det handlar om att vräka främlingar över gränsen och ta tillbaka Norden, vårt hemland. Jag har gjort mitt val. Imorgon är det valdag och ni ska göra ert.

Med talet avslutat fick trasan, som i flera timmar hade varit dörrmatta, sig en skvätt bensin och blev nedtryckt i en soptunna, varpå ett röstkort tändes eld på och kastades ned i samma tunna. Därefter gick flera medlemmar fram till den brinnande soptunnan, en efter en, och sa några väl valda ord och kastade ned en drös med röstkort. Till sist kastades resterande röstkort och valpropaganda ned i lågorna, där de låg och brann ett bra tag till.

Död åt unionen!

Flygbladsutdelningen fortsatte en stund till innan man kände sig nöjda för dagen och begav sig från platsen, där man tackade varandra för en väl utförd aktivitet, och på återseende inom kort.

Systemet är skapat för att hålla dig fången i ett falskt narrativ där bara deras godkända alternativ är möjliga och dessa val kommer därför aldrig leda till någon riktig förändring som gör skillnad för dig, eller för dina barn och barnbarn. Det finns en tredje väg och den heter nationalsocialism, och bara den kan slå sönder bojorna som håller vårt folk fängslat till storfinansen. Bara då kan vårt folk bli fritt att välja vår egen väg mot storhet istället för ett liv i slaveri åt de ondskefulla människorna som styr världen från bakom kulisserna. Gör ett revolutionärt val, anslut dig och realisera en bättre morgondag!

Titel:Offentligt valbål mitt i folkförrädarnas lögnkampanj Författad av:Näste 1 Publicerad:2024-06-10 Uppdaterad:2024-06-12

Läs också: