1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Skogsvandring i Småland

På Sveriges nationaldag träffades aktivister från Näste 7 för att njuta av Sveriges vackra natur genom en vandring i Store Mosse.

Utanför ett mulet Hillerstorp i Småland samlades kamrater från Näste 7 för att gå runt Kävsjön, en sträcka på 12 km. Men först och främst sattes det upp klistermärken vid parkeringen innan man tog sig till ett utkikstorn.

Väl vid tornet var det en genomgång i orientering och hur man läser av en kompass. Sedan blev det en mindre genomgång i djur och natur innan vandringen runt sjön påbörjades.

Med den vidsträckta myren, lapptäcken av tallskog, den fågelrika Kävsjön och en rik kulturmiljö fick motståndsmännen njuta av den vackra naturen de hade omkring sig. Man stötte även på en hel del turister, både inhemska och utlänningar, som hade tagit sig till Store mosse denna underbara dag.

Då vildmarksaktiviteter likt denna är mer av en social aktivitet uppstod en hel del samtal mellan kamraterna och detta leder i sin tur till att kampmoralen höjs bland motståndsmännen och detta kommer säkerligen märkas av under de kommande aktiviteterna.

12 kilometer senare kom aktivisterna tillbaka till den plats där de hade börjat marschen från och efter att ha socialiserat en stund till begav man sig hemåt igen för denna gång.

Titel:Skogsvandring i Småland Författad av:Naste 7 Publicerad:2024-06-14 Uppdaterad:2024-06-15

Läs också: