1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Systemets fiende nummer ett

Varför terrorklassas Nordiska motståndsrörelsen istället för andra politiska grupperingar?

Så kom den som ett brev på posten för ett par veckor sedan, terrorklassningen. Nordiska motståndsrörelsen anses nu så pass farliga för systemet att organisationen alltså fått epitetet terrorister och satts på samma sanktionslista som bland annat ISIS och Al-Qaida.

För givetvis är det precis vad det handlar om, att vi anses farliga av systemet. Nordiska motståndsrörelsen utför inga mord eller bombningar, vi driver inte några paramilitära grupper eller förgiftar något dricksvatten. Vi är klassade som terrorister av USA för att vi har avvikande politiska åsikter och är duktiga på att göra oss hörda och sedda med små resurser.

Självklart skulle vi i dagsläget inte ha en chans att allvarligt skada USA om Motståndsrörelsen ställdes mot monsterstaten, nej istället grundar sig terrorklassningen på rädslan systemet känner, dels för vår tillväxtpotential och dels för att vi med våra handlingar och vår väl förklarade ideologi, påverkar andra grupper världen över i vår riktning – inklusive i USA.

Systemet räds att nordiska människor ska sluta vara de förbannade fjollor de formats att bli och istället slutligen vakna och gå med oss, och de är rädda att detta uppvaknande sedan skulle skapa chockvågor av aldrig tidigare skådat slag – att det skulle tända en gnista till en världsomspännande nationalsocialistisk frihetskamp!

Sett till dessa aspekter anses vi utgöra ett enormt hot mot makthavarna i världen och därför har världens mäktigaste stat terrorklassat oss, trots att vi inte begått eller planlagt några terrordåd.

Det var också därför man stängde ned organisationens bankkonton för många år sedan, bannlyste oss från sociala medier, försökte förbjuda oss genom påkostade juridiska processer och lagt mångmiljonbelopp ur polisens budget på att trakassera våra medlemmar. Eftersom inget av detta haft någon större verkan på oss – utan vi istället likt en blodhund fortsatt jaga och vägrat lägga ned kampen för vårt folk, så kommer nu detta och givetvis kommer inte heller det att stoppa oss. Vår nation skall frigöras!

Den så kallade extremvänstern kan skrika sig hesa hur mycket de vill om sin påstådda avsky för USA, Israel och storfinansen – dessa tillåts ändå hållas eftersom deras tid är förbi. De kommer med sitt genusfokus och sin vägran att nämna fienden vid sitt rättmätiga namn, aldrig att utgöra ett reellt hot mot systemet, utan får istället fungera som dess nyttiga idioter.

Som om det behövde förklaras att detta rör sig om idioter?!

Andra nationella grupper kan säga vad de vill om Motståndsrörelsen, det är i varje fall helt uppenbart vilka systemet med sin massiva tillgång till information och avlönade experter ser som det större hotet.

Kanske kommer någon vänstergrupp eller annan nationell gruppering följa terrorklassningen, likt många tidigare följt Motståndsrörelsens repression med nedstängda bankkonton och annat, men även om så skulle ske ska det kommas ihåg att Nordiska motståndsrörelsen var först och att någon annan aldrig kommer bli det. Det finns bara en nummer ett – systemets fiende nummer ett!

Titel:Systemets fiende nummer ett Författad av:Gunnar Jansson Publicerad:2024-06-27 Uppdaterad:2024-06-29

Läs också: