1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Motståndsrörelsen.se åter online

Efter intensivt arbete från organisationens IT-grupp är nu sidan åter tillgänglig efter att ha stängts ned av USA.

I samband med att USA av uteslutande politiska skäl valde att terrorklassa Nordiska motståndsrörelsen, förbjöds också amerikanska medborgare att ha några ekonomiska förbindelser med organisationen. I världens bräckliga globala ekonomi av idag involverar detta ganska många företag, även flertalet sådana som vid första anblick framstår som svenska och självständiga.

Detta har också medfört att denna hemsida legat nere under ett par dagar. Egentligen är det extremt absurt, USA:s utrikesdepartement har alltså möjlighet att bestämma vilka registrerade politiska partier i Europa och Sverige som ska ha tillgång till hemsida och inte. Teoretiskt hade de troligtvis kunnat släcka exempelvis Socialdemokraternas eller Sverigedemokraternas hemsida imorgon. Något att ha i bakhuvudet för de som yrar om ”utländsk valpåverkan från ryska trollfabriker” och dylikt!

Efter att ha lagt ned en hel del möda och många arbetstimmar har nu Nordiska motståndsrörelsens IT-avdelning lyckats få upp sidan igen och tagit fram både kortsiktiga och långsiktiga alternativa lösningar. Kanske lyckas yttrandefrihetens fiender ta ned sidan igen om en vecka eller ett år, kanske lyckas de aldrig ta ned den igen – lita dock på att om så skulle ske kommer det arbetas för fullt bakom kulisserna för att åter göra sidan tillgänglig för dig snarast möjligt.

Senare idag kommer artiklar börja publiceras precis som vanligt igen och bland annat kommer du då kunna läsa mer om Nordiska motståndsrörelsens deltagande på Summer Meet Västerås som slutade med massiva sympatier från deltagarna och därför också övervåld från polisen och lögner publicerade i media från arrangören.

Avslutningsvis, gillar du det vi gör? Bidra då till kampen genom ett medlemskap eller i det minsta en donation.

Titel:Motståndsrörelsen.se åter online Författad av:Redaktionen Publicerad:2024-07-11 Uppdaterad:2024-07-11

Läs också: