1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Aftonbladet avslöjar: Vanligt folk håller med om att Sverige är på väg åt fel håll!

Medan Sverige är ett land i förfall, har Aftonbladet valt att sätta strålkastarljuset på något mycket allvarligare: folk som vågar kritisera politikerna som har skapat denna tragiska utveckling.

Enastående prioritering av Aftonbladet

Precis när Norden behövde ett folk som vaknar och agerar mot sitt stundande utrotande, valde Aftonbladet att fokusera sina resurser på att luska fram någon påstått intern chatt där Motståndsrörelsens medlemmar diskuterar sina känslor och frustrationer. För dessa granskande liberaler är det viktigare att jaga vad som sägs i en intern chatt med rå men tydligt skämtsam och grabbig jargong, än att ta upp det faktum att otrygghet, degeneration och folkutbyte sprider sig som en löpeld genom vårt land. Enligt Aftonbladet är det som verkligen hotar Sverige alltså inte de vita folkens undergång, utan några medborgares frustration över politikernas fientliga handlingar.

Kreativ journalistik när den är som bäst

Tydligen är det ”extremt” när vanliga svenskar, som upplever att deras liv och samhällen raseras, uttrycker sina frustrationer. Kanske är det den distinkta stanken av folkförakt som får Aftonbladet att tappa konceptet när de stöter på verkligheten? En verklighet där vanliga människor pratar om de problem de ser varje dag och uttrycker vad de tycker borde göras åt dem.

Dagens press har en lång väg att gå för att uppnå våra förfäders ideal.

Folkets röster – en fara för demokratin?

I ett försök att skrämma upp sin publik försöker Aftonbladet också ge intrycket av att dessa chattar är farliga och att de kan leda till våldsbrott. Tydligen har de missat att det finns en växande misstro mot den politiska eliten och att fler och fler medborgare börjar förstå att den verkliga faran ligger i att inte tala ut. Men vad Aftonbladet inte hade räknat med var att deras egna avslöjanden skulle slå tillbaka – denna gång via TikTok.

Efter att ha publicerat sitt material, fick Aftonbladet snabbt se att många svenskar inte alls blev upprörda, utan snarare sympatiserade med de som kritiserade politikerna. Här är några av kommentarerna som dök upp innan Aftonbladet i all hast raderade kommentarerna och stängde av kommentarsfältet:

”Jag vill gå med i gruppen, hur gör man?”

”Personer som står upp för Sverige!”

”Delar och hoppas man får en invite”

”Jo men det va klokt sagt!”

”Tror inte Aftonbladet förväntade sig dessa kommentarer”

”Lyssnar man på vad de säger på gatan och deras podcasts så låter de väldigt vettiga och väldigt insatta i geopolitik och sociala frågor. De ljuger inte om sina åsikter eller svänger inte som politiker.”

”Hör bara sunt förnuft”

”Bra att någon säger vad de tycker, då ingen annan vågar.”

Så vad har Aftonbladet egentligen avslöjat? Kanske något mycket allvarligare än de själva hade tänkt: nämligen att en stor del av Sveriges befolkning är trött på att bli ignorerad och förlöjligad av den politiska och mediala eliten.

Aftonbladet tystar debatten: Efter att reaktionerna inte gick som väntat valde Aftonbladet att stänga av kommentarsfältet.

Den verkliga faran

Istället för att försöka förminska vanliga människors åsikter, kanske Aftonbladet borde rikta sina journalistiska resurser mot den verkliga faran i dagens Sverige: politiker och media som har förlorat kontakten med folket, och som hellre censurerar eller demoniserar kritik än att erkänna sina egna misslyckanden.

I vilket fall påverkar inte dessa uthängningar oss. Vi kommer att fortsätta bekämpa den verkliga faran och bevisa för dessa folkförstörare att det är vi som har rätt till Norden och inte dem.

Titel:Aftonbladet avslöjar: Vanligt folk håller med om att Sverige är på väg åt fel håll! Författad av:Lukas Lindgren Publicerad:2024-08-28 Uppdaterad:2024-09-01

Läs också: