1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Motståndsrörelsen markerar mot avslöjad pedofil

Den 28 september genomförde Näste 5 en banderollaktion samt spred propaganda mot en pedofil och hans försvarare.

Dagen började med en banderollaktion på en bro strax utanför Borlänge. Det var ganska kyligt ute, men eftersom solen sken en bra stund var vädret ändå behagligt. Det var många bilister på vägarna, och reaktionerna lät inte vänta på sig. Allt från olagliga hälsningar och glada tummar upp till olika vredesuttryck uppmärksammades av aktivisterna på plats. Budskapet var enkelt: en banderoll med texten ”Stoppa folkutbytet” samt två fanor hölls upp av deltagarna i aktionen.

Efter ett tag förflyttades aktiviteten till området kring Kvarnsvedens skola i Borlänge. Förra veckan avslöjade organisationen Dumpen att en pedagog på skolan hade sexchattat med ett antal fiktiva barn och försökt arrangera ett möte med en fiktiv 16-årig flicka. Under konversationens gång framkom det att pedofilen hade skickat bilder på sitt könsorgan och uttryckt en önskan om att ta oskulden av en 12-årig flicka.

Dagarna efter avslöjandet framkom det även att skolledningen hade stängts av, eftersom de försvarat den avslöjade pedofilen genom att ignorera flera anmälningar om olämpligt beteende.

Vår kartläggning visar att det stämmer att skolledningen mottagit flera uppgifter om olämpligt beteende och kartläggningen visar dessutom att skolledningen inte har hanterat dessa uppgifter på rätt sätt. Därför saknas idag förutsättningar för skolledningen att fortsätta leda arbetet på skolan.

Kommunens pressutskick

Detta beteende är oacceptabelt och utgör en direkt fara för vårt folk och våra barn. Nästet valde därför att sprida pedofilfientlig propaganda på skolans område och informera de kringliggande hushållen om avslöjandet, så att de är medvetna om vilken typ av människa som har rört sig i deras närhet.

Det är dags att vi börjar bekämpa den allt mer pedofila riktning som vårt samhälle har tagit. Detta vidriga beteende kommer bara att fortsätta så länge våra folkfientliga makthavare tillåts bombardera oss med allt mer dekadent propaganda, som beskriver hur all form av degeneration bör accepteras ”i kärlekens namn”. Endast genom en nationalsocialistisk revolution, där samhället byggs upp på nytt med hjälp av sunda värderingar, kan vi få ett slut på dessa problem!

Titel:Motståndsrörelsen markerar mot avslöjad pedofil Författad av:Naste 5 Publicerad:Idag 20:45 Uppdaterad:Idag 20:45

Läs också: