1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Löpning, skratt och Pyttipanna

Näste 2 samlades för månadsmöte och aktivisttest

Den sedvanliga västsvenska sommaren, med sina typiska 10 grader och spridda skurar, var äntligen här när nästet åter samlades för sitt månadsmöte. Det var äntligen dags för att sammanstråla för att diskutera viktiga frågor och planera framtida aktiviteter.

Själva mötet var kort och kärnfullt, men det kompromissades inte med kvalitén. Medlemmarna delade sina tankar och idéer, och diskussionerna flödade fritt. Dagens fokus låg inte bara på det formella, utan på den aktivitet som skulle följa – aktivisttestet. En möjlighet för medlemmarna att visa sina färdigheter och stärka gemenskapen inom gruppen.

Regnet, som ofta kan överraska i den här delen av Sverige, höll sig lyckligtvis borta. Detta skapade goda förutsättningar för prestationerna, och alla kände sig taggade inför de utmaningar som låg framför dem. Ledda av nästeschefen inleddes dagen med löpning, en aktivitet som kombinerade både fysisk uthållighet och en känsla av samhörighet. Medlemmarna sprang i olika tempofart och hejade på varandra, vilket skapade en uppmuntrande stämning.

Efter löpningen fortsatte testet med andra grenar. Det var tydligt att alla deltog med stor entusiasm, och skratt och glädje ekade i luften. Den positiva energin spred sig och förvandlade den annars gråa dagen till något livfullt och inspirerande.

Samtidigt, i köket, pågick förberedelserna för lunchen. Dagens meny bestod av hemgjord pyttipanna med stekt ägg – en klassisk rätt som skulle mätta och ge energi till medlemmarna efter de fysiska aktiviteterna. Doften av stekt potatis och ägg blandades med den friska luften, och det var tydligt att alla såg fram emot att samlas kring matbordet efter en hektisk förmiddag.

När aktivisttestet avslutades och alla samlades för att äta, var det inte bara en måltid; det var en belöning för hårt arbete och en chans att knyta starkare band. Skratten och samtalen flödade, och alla kände att de hade fått ut något värdefullt av dagen. Det var en påminnelse om vikten av gemenskap, både i svåra tider och i stunder av glädje.

Titel:Löpning, skratt och Pyttipanna Författad av:Naste 2 Publicerad:2024-09-30 Uppdaterad:2024-09-30

Läs också: