1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Stå upp eller håll käften – vad gör du åt att vårt folk går mot sin undergång?!

En aktivist ur Näste 7 delger i denna artikeln sin syn på fega människor som inväntar kollapsen.

Det här är en uppmaning till er, alla ni femtekolonnare, som sitter och gnäller om att Sverige går åt helvete. Jag har hört det om och om igen: ”Jag kommer när det blir värre,” ”Jag väntar tills situationen eskalerar.”

Sluta ljug! Ni väntar inte på någonting, ni använder era ursäkter för att rättfärdiga er feghet, för att inte behöva resa er ur er soffa. Ni glor på Hollywoods fientliga dynga, smäller i er chips och gnäller på hur samhället faller samman, men ni lyfter inte ett finger för att sätta stoppa för det.

De hårda tiderna är redan här, politikerna har sålt ut vårt land. Pål Jonson sålde ut det sista av vår suveränitet till USA med DCA-avtalet, vilket ger främmande makt fri tillgång till vårt land och att göra vad de vill. De släpper in dem med öppna armar, och vi står här med byxorna nere, fastbundna för att få utstå diverse övergrepp.

Gunnar Strömmer vill förbjuda ”nazistiska organisationer” enbart för att vi utmanar systemet. De kväver oppositionen och tar bort vår frihet – och vad gör ni? Ni gör ingenting för att sätta stopp för det. Ni säger att ni väntar på rätt tidpunkt, men vad väntar ni på?

Pål Jonsson som säljer ut det sista av Sveriges suveränitet till en främmande makt.

Inga fler ursäkter

Ni säger att ni ska ansluta er när tiderna blir hårda, men hur mycket hårdare måste det bli innan ni gör något? Vad tror ni väntar runt hörnet? Ni låtsas som om ni väntar på den ultimata katastrofen, men jag menar att den redan är här!

Ni står mitt i stormen och låtsas som att det bara är en lätt vindpust. Politikerna förråder oss, rasfrämmande gäng tar över våra städer, och den politiska korrekthetens gift äter upp vårt land. Och ni sitter där som fegisar och säger att ni väntar på att det ska bli ”värre”?

En vanlig händelse i dagens mångkulturella Sverige.

Ni är antingen blinda eller hjärndöda om ni inte ser vad som händer. Sverige är inte längre Sverige! Det ni påstår att ni värnar om håller på att rivas isär. Vi lever redan i ett mångkulturellt helvete, men ni verkar inte förstå allvaret, eller låtsas ni som att ni inte gör det för att undvika obehaget i att faktiskt ta ansvar. Och medan ni väntar på ”rätt tillfälle” låter ni förrädarna fortsätta sin marsch mot de nordiska folkens död.

Ni låter frivilligt den fientliga underhållningsindustrin förgifta er

Så vad gör ni under tiden? Ni göder er själva på en diet av fiendens fientliga propaganda. Ni sitter där och låter er hjärntvättas av samma system ni säger att ni föraktar. Ni suger i er deras mångkulturella, pedofila, globalistiska smörja medan ni klagar över att landet förstörs.

Ni klagar över hur landet ser ut, men matar er själva med exakt samma gift som orsakar allt ni hatar. Ni har blivit slavarna de vill att ni ska vara – lydiga, passiva konsumenter som hellre glor på någon serie än att ta striden för ert land.

Var är eran vrede? Var är er kampvilja? Det är dags att sluta låta er köras över utan motstånd. Ni har blivit precis det som systemet vill – en fårflock som hellre knaprar godis och häller i er alkohol och konsumerar anti-vit propaganda istället för att stå upp och göra motstånd. Är ni nöjda med att vara så här? Är ni stolta över att ni inte gör något när det här landet förfaller? Eller har ni bara resignerat till att låta det gå åt helvete?

Ställ dig upp och kämpa!

Det finns inga fler ursäkter, inga fler bortförklaringar. Ni vill se er själva som nationella eller patrioter, men ni är bara åskådare. Om ni inte agerar nu har ni redan förlorat. Så vad väntar ni på? Ska någon annan rädda er? Inga hjältar kommer. Ni är de enda som kan rädda er själva, men då måste ni också ta striden.

Ingen kommer hålla er i handen. Ingen kommer ta det första steget åt er. Det är ni som måste göra det. Sveriges undergång sker här och nu och det finns fortfarande tid att slå tillbaka, men ni måste resa er och inse att det inte finns något mer att vänta på. De hårda tiderna är här nu och det är dags att agera!

Behöver ni verkligen se vårat folk dö ut innan ni fattar? Då är det såklart redan för sent.

Sluta vara fega – ta striden för Sverige!

Om ni inte agerar nu, då är ni en del av problemet. Då är ni inget bättre än förrädarna i riksdagen som har sålt ut vårt land. Ni vill kalla er nationalister, men en sann patriot går upp till kamp när sitt egna folk hotas. Vad gör ni? Ni gnäller, ni klagar, men ni vägrar ta några som helst risker. Det är dags att sluta snacka och börja kämpa. Vill ni rädda Sverige från undergång? Då är det NU ni måste stå upp. Inte imorgon, inte nästa vecka, inte när det blir ”värre.” Det är nu som ni behövs!

Det finns inget utrymme kvar för passivitet. Om ni fortsätter sitta kvar med tummen i arslet, då har ni gjort ert val. Då har ni valt att låta den vita rasen dö. Då har ni valt att svika Sverige.

Så ställ er upp nu, eller håll käften för alltid. Ni har ingen rätt att klaga om ni inte är beredda att agera. Anslut dig till kampen för vårt folks överlevnad och var med oss när vi skriver om historien!

Det är nu det gäller, för hela Sverige brinner redan – vad gör du åt det?

/ John Larsson

Titel:Stå upp eller håll käften – vad gör du åt att vårt folk går mot sin undergång?! Författad av:Naste 7 Publicerad:2024-10-14 Uppdaterad:2024-10-14

Läs också: