1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Med ledarskap i fokus!

I fäders spår - för framtidens chefer.

Med höstens sista ljumma dagar och ett fantastiskt skådespel av färgerna på träden ramades månadsmötet in på västgötaslätten.

Kamrater från när och fjärran hade denna dag samlats för månadsmöte. Riktlinjer för nästets framtid gicks igenom och långa diskussioner hölls om de senaste direktiven som presenterades på Kampdagarna.

Medans maten förbereddes i köket hölls det ett kort men intensivt träningspass på utsidan under en sällsam höstsol under ett kastanjeträd. Med resultat att man titt som tätt fick ducka undan inkommande bombardemang av de nu övermogna kastanjerna.

Det serverades en medeltidsinspirerad höstgryta med både kött och grönsaker till lunch, som vanligt från egen gård som det brukar i nästet. Till efterrätt med det en helt fenomenal äppelkaka och en smulpaj på höstäpple som en medlems dotter bakat efter inspiration från hemkunskapslektionerna.

Sista punkt för dagen var en inbjuden föreläsare som avhandlade ämnet Ledarskap, främst anpassat för de i Organisationen, men där samtidigt många referenser drogs till arbetslivet och hur det skiljer sig.

Innehållet i sig i föreläsningen är att betrakta som konfidentiellt och kommer inte skrivas mer om, utan det är något man har chans att lära sig mer om när man anslutit sig till Motståndsrörelsen.

Men för att måla med bred pensel så var det väldigt intressant och spännande att höra när någon med stor erfarenhet inom ledarskap berätta om både egna erfarenheter och vilka mål en bra chef ska sträva mot.

Och med den sista punkten för dagen tar även den här artikeln slut. Nästet önskar på återseende kamrater!

Titel:Med ledarskap i fokus! Författad av:Naste 2 Publicerad:2024-10-20 Uppdaterad:2024-10-21

Läs också: