1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Ny chef utsedd för Motståndsrörelsen i Danmark

Utnämningen tillkännagavs officiellt av organisationens ledare tidigare under månaden.

Spännande tider stundar för Nordiska motståndsrörelsens danska gren, då det nu står klart att Joakim Johansen tar över posten som landschef. Med frisk energi och vidsynta ambitioner tar han över ledningen för organisationens verksamhet i Danmark.

Joakim Johansen är inte ny i matchen. Han har en bakgrund som aktivist och nästeschef i organisationen och nu står han alltså redo att ta över tyglarna för den danska grenen.

Det var Nordiska motståndsrörelsens ledare Fredrik Vejdeland som för drygt två veckor sedan under evenemanget Kampdagarna officiellt utsåg Joakim Johansen till landschef.

Joakim Johansen under den framgångsrika blixtdemonstrationen i Oslo den 29 oktober 2022.

Hos de danska aktivisterna finns med den nye landschefen en stark känsla av ett förestående brytande av ny mark. Det handlar om att skapa något större, och det verkar definitivt som att Johansen har energin att ta sig an just den utmaningen.

Jag ser fram emot att se vad vi kan åstadkomma tillsammans. Det finns så mycket potential, både i organisationen som helhet och här i dess danska gren, säger han optimistiskt och fortsätter:

Vi ska fokusera på det vi är bäst på, men vi ska också tänka stort och titta på hur vi kan göra en ännu större skillnad för vår omgivning, avslutar han till Nordfront.dk.

Motståndsrörelsen.se önskar Joakim Johansen grattis till utnämningen som landschef över Nordiska Motståndsrörelsens danska gren!

Titel:Ny chef utsedd för Motståndsrörelsen i Danmark Författad av:Redaktionen Publicerad:2024-10-21 Uppdaterad:2024-10-21

Läs också: