1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Ansök om stödmedlemskap

Denna medlemsform är till för dig som inte vill eller kan vara aktiv av olika skäl, men som ändå önskar göra någonting för vårt folks framtid.

Det finns två alternativ för att teckna ett stödmedlemskap.

Alternativ 1

Du skickar det belopp du avser betala till:

BOX 52
772 22 GRÄNGESBERG

I brevet förtydligar du att summan rör stödmedlemskap. Du måste även vara noga med att bifoga ditt namn och din adress. Önskar du vara anonym skriver du istället för namn och adress bara ordet anonym.

Som stödmedlem kan du, om du så önskar, förvaras i ett krypterat register och kontaktas exempelvis när det anordnas föredrag och andra mer öppna sociala aktiviteter i din region. För detta ändamål måste du också se till att din e-postadress och ditt telefonnummer finns med.

Alternativ 2

Ett alternativ till att skicka pengar med posten om du vill betala 1000 kr eller mer för ditt stödmedlemskap är att kontakta organisationen på din ort. Då kommer du kontaktas för en träff av en medlem i ditt närområde och meddelar denne när ni ses att du också önskar teckna ett stödmedlemskap.

De som vill vara mer delaktiga i kampen bör istället bli partimedlemmar eller aktivister. Ansökningar för detta skickas in via ansökningsformuläret.

Har du frågor som rör stödmedlemskapet?
E-post: [email protected]

Nordiska motståndsrörelsen, såväl som framtida generationer, tackar dig på förhand.

Titel:Ansök om stödmedlemskap Ämne:Adminhanterad sida Publicerad:2020-01-29 Uppdaterad:2021-01-17