1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Aktion i Mariestad

En medlem från Kampgrupp 204 i Näste 2 var i centrala Mariestad för att föra ut Nordiska motståndsrörelsens budskap genom klistermärkesuppsättning. Folkförrädaren Jimmie Åkesson var på plats för att skriva autografer under ett blixtbesök i staden, därav så förde medlemmen ut Nordiska motståndsrörelsens budskap.

Allt medans Åkesson skrev autografer så klistrades det för fullt i centrum. Det blev lite tumult då rasfrämlingar kastade ägg på polisens bilar. En rasfrämling greps av polisen. Foto togs av medlemmen och rasfrämlingarna gick fram och krävde att fotona skulle raderas, vilket självklart inte gjordes. Polis tillkallades och de försökte ta kameran, men medlemmen stod på sig och gav inte vika för statens lakejer.

Under allt skrik från rasfrämlingarna så kom det fram några nordiska män och ställde sig på medlemmens sida. Till slut så skingrades alla och medlemmen talade med de nordiska männen som fick klistermärken och visitkort från Nordiska motståndsrörelsen. Förhoppningsvis så får organisationen in nya ansökningar.

Publicerad:2019-05-25

Från samma näste: