1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Arbete för nordbornas självklara rätt till åsiktsfrihet – Tyresö kommun

Under söndagen den 20:e oktober begav sig en medlem från Näste 1 till Krusboda i Tyresö för att dela ut flygblad till den lokala befolkningen. Utdelningen flöt på bra förutom att en äldre dam som fått ett flygblad inte höll med om att det ska råda yttrandefrihet i vår nation.

Uppenbarligen hade damen ej läst baksidan av flygbladet där upprörande information rådande kränkningar av vår frihet i nationen tas upp, utan valde att istället kritisera den enda rörelse i hela Norden som står upp för oss nordbor och vår frihet.

Denna version av flygblad som medlemmen delade ut är inte ens särskilt hyllande av självaste organisationen utan mycket mer informerande av hur läget ser ut i vårt käraste Sverige.

När aktiviteten var avslutad hade runt 150 flygblad delats ut och medlemmen marscherade vidare för gemensam grillning med övriga medlemmar och aktivistaspiranter i Näste 1.

Medlemmens uppmaning till folket: Öppna era hjärtan för ert folk, er nation och er ledare! Ansök till Nordiska motståndsrörelsen redan idag!

Nordiska motståndsrörelsen – för evigt!

Publicerad:2019-10-22

Från samma näste: