1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Banderollaktion i Göteborg

Måndagskvällen den 27/1 höll delar av kampavdelningen i Näste 2 en banderollaktion i Göteborg. Eftersom det var den så kallade ”förintelsen”s minnesdag så valde motståndsmännen att upplysa allmänheten om sanningen, att förintelsen aldrig ägt rum! Man ställde upp på en gångbro över motorvägen E6 i centrala Göteborg med en banderoll med budskapet ”Vi kommer inte vika en tum, förintelsen har aldrig ägt rum!”. Tusentals bilister hann läsa banderollen under de ca 2 timmarna motståndsmännen var på plats.

Efter en stund så körde ett flertal polisbilar på motorvägen och saktade ner för att ta bilder på frihetskämparna, de höll sig sedan för en gång skull borta utan att störa aktiviteten. Flera personer gick även förbi motståndsmännen på bron, varav en uttryckte starkt stöd för organisationens kamp. Aktiviteten avrundades utan en enda incident eller störningsmoment och med stor spridning för dagens budskap.

Göteborgare, anslut er till Nordiska motståndsrörelsen snarast och hjälp till i kampen för att skapa ett fritt och enat Norden!

Publicerad:2020-01-28

Från samma näste: