1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Banderollverkstad och månadsmöte – Näste 2

Söndagen 7 april befann sig Näste 2 samlad i Skara under hela dagen med syftet att bygga en banderollverkstad samt ha ett månadsmöte med nästeschefen Jimmy Andersson. Den designerade mötesplatsen genomsyrades av strålande aprilväder och även en kamratanda av stål.

En av arrangörerna inledde dagen med ett varmt välkomnande och en genomgång av de olika arbetsgrupperna som behövdes för att dana verkstadens magnifika existens.

Under senare tidsförlopp bjöds det även på hembakade bullar, korv, potatissallad och kaffe till lunch och fika. En loppis samt bokbord ställdes även i ordning efter lunchen.

Efter timmar av koordinerat slit och möda så var de första mallarna till banderollerna klara. Under invigningen av verkstaden så var samtliga av nästets hjältar på plats. Under den första demonstrationen av verkstadens sanna kapacitet så gick allt som smort.

Banderollverkstaden lyckades utan besvär producera en fläckfri banderoll i hög kvalité. En timme senare så hade redan ett tjugotal banderoller produceras.

Med huvudet högt återvände folkfränderna till sina bilar för en hemfärd i solnedgångens ljus. Dagen avslutades med goda resultat och en hög kampmoral.

Ett videoinslag om dagen och den vita världens främsta banderollverkstad skall inom kort publiceras, så håll utkik på Nordfront!

Publicerad:2019-04-09

Från samma näste: