1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Dubbelt offentligt i Trestad

Lördagen den 10 augusti genomförde kamrater ur Näste 2 offentliga flygbladsutdelningar i såväl Uddevalla som Trollhättan, närmare bestämt vid köpcentren Torp och Överby.

Vid Torp i Uddevalla ställde man upp med fanbärare och påbörjade flygbladsutdelningen. Många människor kom och gick vid köpcentret, vilket bådade gott.

Till en början tycktes dagen främst bjuda på märkliga karaktärer som på ett eller annat sätt försökte ta avstånd från Motståndsrörelsen och nationalsocialismen. Detta tog sig bland annat form i en kvinna som hysteriskt tvingade sina barn att titta mycket noga ”på dem vi sett på TV:n”, eller stöddiga gubbar som fick gå skamsna från platsen efter att inte ha kunnat svara på enkla invändningar.

Dagen bjöd dock inte bara på sinnessvaga veklingar, utan även starka och klarsynta människor. Bland annat diskuterade man med en man som tidigare varit aktiv i Svenskarnas parti och därtill andra som gick i tankarna att ansöka till Nordiska motståndsrörelsen.

Sedan fanns det givetvis sådana som rörde sig emellan dessa båda motpoler, alltså folk som ville fråga eller diskutera som folkfränder eller meningsmotståndare. Frågan om massinvandring och massrepatriering var tveklöst det mest förekommande diskussionsämnet.

Samtidigt som man delade ut flygblad i Uddevalla gjordes samma sak i Trollhättan och i stort sett bemöttes budskapet likadant.

Ett fåtal tokstollar försökte argumentera för hur fantastiskt dagens samhälle är och hur otäck nationalsocialismen är, dock utan större framgångar. Efter några för många och för långa ”äh…” tycktes multikultivurmarna tvivla på sina egna ståndpunkter, varpå de lämnade platsen – förhoppningsvis för att omvärdera dessa ståndpunkter.

En kvinna menade bland annat att ras var helt oviktigt och att man genom rasblandning enkom får det bästa av bägge parter. På så vis skulle alltså såväl de rasblandade människorna och den kultur de skapar vara som en förträfflig form av Frankensteins monster. Att det skulle funka så stämmer givetvis inte och det vet alla som inte är helt och hållet hjärntvättade. Efter en längre diskussion lovade kvinnan dock att prova läsa lite på Nordfront.

Två polisbilar anlände till platsen, trots att inget bråk eller ens tjafs förekommit. Dessa höll sig dock på avstånd och åkte vidare efter en kort stund.

Efter att ha delat ut flygblad i drygt två timmar samlades de båda grupperna för att äta och utvärdera dagens aktiviteter.

Är du intresserad av att göra skillnad? Ansök snarast!

Publicerad:2019-08-13

Från samma näste: