1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Familjedag i Alingsås

Det var ett välkommet avbrott i det ordinarie kamparbetet den 18:e maj i Näste 2. På schemat för dagen stod brännboll och grillning.

Efter att motståndspapporna stoltserat över sina efterkommandes förmågor och goda vigör var det dags att göra upp på brännbollsplanen.

Föga förvånat var det Lag 2 där även undertecknad var med som tog hem segern efter två stenhårda perioder med siffrorna 49 – 66. Efter matchen packades barn och barnvagnar ihop, och efter en naturskön promenad längs sjön Mjörns strand så tändes grillen vid en av kommunens uppsatta grillplatser.

Det var slående vilken skillnad det var här, i det någorlunda homogena Alingsås, då det inte bara vart rent och snyggt när man kom, utan att det fanns både grillkol och ved i anslutning till grillplatsen. Något som är helt otänkbart fyra mil västerut i ”Los Angered”.

När maten tagit slut tog domaren och förkunnade resultatet från matchen, och vinnarna fick välja pris som donerats från Midgård. Tack för det!

Efter det var det dags för dagens tråkigaste uppgift, promenaden tillbaka till bilarna där man skiljdes åt för denna gång.

Vill du och din familj vara med nästa gång?
Ansök idag!

Publicerad:2019-05-20

Från samma näste: