1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Fantastisk respons på banderollaktion i Uddevalla

Lördagen den 11:e maj samlades delar av Kampgrupp 203 och Medlemsgrupp 3 i Näste 2 för att ha en banderollaktion över E6:an i höjd med Hogstorp.

Det var mycket bilar som passerade under de timmar som aktiviteten pågick och oerhört många tummar upp och spelningar på tutorna.

Några bilar körde även av motorvägen för att ta sig till bron, men där var inga ledsna miner utan samtliga tyckte att det var fantastiskt att det finns människor som engagerar sig och tar sig ut för att bedriva aktivism.

Ett par som tidigare stannat kom senare tillbaka för att dela med sig av tilltugg och vatten de varit och köpt som tack för gruppens engagemang för Nordens framtid. Man önskades sedan lycka till i kampen innan de åkte vidare.

Det enda man såg av Polisen denna dag var när de åkte förbi och filmade dem som stod på bron, för att sedan åka vidare och inte störa aktiviteten.

Efter två timmar så avrundades aktionen och alla deltagande var mycket nöjda med den riktigt bra responsen som de fått av förbipasserande.

Publicerad:2019-05-13

Från samma näste: