1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

God respons från Uppsalaborna när Näste 1:s kampavdelning intog stan

Klockan 10:30 den 23 februari gjorde Näste 1:s kampavdelning Uppsalas gator till sina. Man ställde upp på stora torget med fanor och gott humör.

Då det var lite tidigt ändå så var det inte så mycket folk i rörelse och det gick lugnt till. Efter ungefär en timma så dök polis upp på plats men dessa höll sig något på avstånd. Någon fråga här och där, men de tröttnade ganska snabbt när de inte fick svar på dessa.

En mindre incident inträffade då en rasfrämling med en dålig syn på folk som inte tycker som henne gick av bussen. Situationen lugnade sig relativt fort ändå tack vare det respektingivande beteendet från motståndsmännen hon gastade mot.

En man kom fram till en av aktivisterna och frågade vilka man var och varför man befann sig där. Efter att ha hört om aktivistens och hans kamraters kamp så blev han tårögd av lycka och önskade dem lycka till med lov om stöd.

Efter ungefär fyra timmars god respons från Uppsalaborna valde man att avsluta aktiviteten. Dock så skulle polisen fortsätta med sina trakasserier och valde att ”rutinkontrollera” endast bilar som tillhörde aktivister.

Vill du stå upp för ras och nation? Slut upp för kamp mot detta ruttna system idag!

Publicerad:2019-02-25

Från samma näste: