1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Göteborgs årliga tipspromenad gick av stapeln

Lördagen den 26 september var det dags för en av de bästa familjeaktiviteterna Näste 2 har att bjuda på, nämligen den årliga tipspromenaden. Denna gången höll den till norr om Göteborg i Kungälvs vackra naturreservat Fontin. Trots att vädret varit lite ostadigt under förmiddagen så fick vi både sol och uppehåll under större delen av aktiviteten.

På plats samlades familjer, aktivister och medlemmar för att försöka vinna de fina priser som webbutiken Midgård donerat.

Efter att ha delats upp i flera grupper så var det dags. Jäms med vandringsleden satt det både vuxen- och barnfrågor, vissa lite klurigare än andra. Väl framme vid mål så bjöds det på underbart goda högrevshamburgare och dryck.

Efter att vinnargruppen korats så spenderade vi tiden tillsammans med att diskutera både lättsamma som allvarliga saker. Sympatisörer fick bekanta sig med aktivister och barnen med varandra.

Dagen rundades av med en stor glädje och frid av att ha kunnat tillbringa dagen med kamrater och deras familjer. Nästa gång hoppas vi att just du och din familj deltar!

Publicerad:2020-09-29

Från samma näste: