1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Internutbildning i Luleå

Söndagen den 14/4 (Gösta Hallberg-Cuulas dödsdag) samlades medlemmar och aktivister för att tillsammans se och diskutera del 9 av Europa – the Last Battle.

Här tog man bland mycket annat upp att Tysklands ”skuld” efter Versaillefreden inte var avbetald förrän 2010, likheterna mellan FN och Sovjetunionen, att kommunismen numera är rumsren i nästan hela samhället, att de som har brutit sig loss från dollarn och vägrat samarbeta med de styrande globalisterna har blivit attackerade och i vissa fall mördade (några exempel är Saddam Hussein i Irak, Muammar Gaddafi i Libyen och Bashar al-Assad i Syrien), hyckleriet i mångfaldsfrågan där endast vita länder ska vara mångkulturella där staten Israel tar guld i hyckleri. Judarna vill nämligen tvinga på alla vita icke-judiska länder främlingar men skickar själva ut de få som befinner sig där eller har befunnit sig där. Man kollar till och med via dna så att alla som ska få stanna måste vara av judisk börd.

Det mest skrämmande var det faktum att 5,6 miljarder (!) människor lever under fattigdomsgränsen (varav 3 miljarder har mindre än 2 dollar/dag). Trots massinvandring till vita länder med miljoner varje år så är det alltså en droppe i ett oändligt hav som inte löser några som helst problem. Varken fattigdom eller någonting annat. Istället skapar massinvandringen spänningar, bråk, kriminalitet och enorma kostnader, men framför allt sociala problem och psykiskt och fysiskt lidande för de vita värdländerna och folken.

Se hela serien!

Publicerad:2019-04-16

Från samma näste: