1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Internutbildning i Luleå

Söndagen den 17/3 samlades aktivister och medlemmar för att se del 5 i dokumentärserien Europa – The Last Battle.

Undertiteln på delen var The Final Solution to the European Problem (som att det tydligen är ett problem att det finns olika europeiska folk!) där man gick igenom den gamla judiska planen för att genom bland annat det folkfientliga projektet EU utrota alla europeiska folk . Det slutliga målet är att skapa en rasblandad, rotlös massa kallad euro-asiatisk-negroid där alla utom judar ska ingå. Vi i Luleå hoppas att den mardrömmen aldrig blir sann!

Man tog även upp att nationalsocialismen under Adolf Hitler och Tredje riket inte hade någonting emot andra raser. Man ville enbart säkra sin egen existens.

Ett bra exempel var när Jesse Owens som var svart kom till Tredje riket för att delta i OS i Berlin 1936 och hade fått förhandsinformation om att han minsann skulle mötas av hat. Han blev istället bemött med respekt och folk applåderade när han vann. Han gjorde ett uttalande om att han blev mycket bättre bemött i Hitlers Tyskland än han någonsin blivit i det blandade USA.

Vi kommer i Luleå att fortsätta med olika internutbildningar för att gång på gång slå hål på alla lögner från segrarmakterna!

Lögnens tid är förbi, sanningen skall segra!

Publicerad:2019-03-18

Från samma näste: