1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Julbord i Bohuslän

Den 1 december hölls det årliga julbordet i Näste 2 i norra Bohuslän. Som vanligt var sympatisörer och familjer inbjudna.

Medlemsgrupp 3 och kampgrupp 203 var arrangörer för årets julbord och samlades tidigt på lördagsmorgonen för att utsmycka lokalen, ställa fram bord och stolar, och förbereda maten innan övriga gäster anlände.

Första punkten på dagordning var månadsmöte. Där gicks den gångna månaden igenom och planerna för månaden framöver. Det konstaterades även hur nästet har utvecklats och numera är mycket aktiva i samtliga delar av dess område.

Sedan hälsade konferencier Fredrik Högberg samtliga välkomna och berättade kort om hur schemat för dagen såg ut. Högberg berättade även den glada nyheten om att kampgrupp 203 har fått en stor donation på 6500kr från White United Shop i ett samarbete med bandet Snöfrid. Kampgruppen tackar båda dessa för deras stöd.

Första talet för dagen hölls av nästets egna Martin Engelin och talet handlade om martyren Daniel Wretström. Om hur han kallblodigt blev mördad av ett gäng rasfrämlingar efter en hetskampanj från media. Även hur vi inte får låta hans minne gå förlorat.

Efter ett mycket bra tal stod julbordet framdukat. Julbordet bestod av allt möjligt som ett julbord ska innehålla så som skinka, Jansons frestelse, hemmagjorda köttbullar, prinskorv osv. Maten var god och högst uppskattad av samtliga på plats.

Efter att alla hade ätit upp fanns det lite rum för samkväm innan sista föredraget skulle hållas. Medan man hade möjlighet att köpa lite produkter från Greenpilled eller från försäljningsbord med egentillverkade produkter från kamrater i nästet. Det bjöds även på glögg och pepparkakor.

Nu började dagen lida mot sitt slut. När alla hade satt sig ner igen steg så en kvinnlig medlem upp på scen för att hålla det sista föredraget för dagen. Föredraget handlade bland annat om våra nordiska förfäder, den riktiga julen och om runornas betydelse.

Det var sedan dags att avrunda den mycket trevliga dagen där flera sympatisörer fick knyta kontakt med folk inom organisationen.

Publicerad:2019-12-04

Från samma näste: